Ιντερ – Νάπολι 1-0

Ο Αργεντινός επιθετικός των νερατζούρι «χτύπησε» στις καθυστερήσεις, για να χαρίσει μια σπουδαία νίκη στην Ιντερ και παράλληλα να ψαλιδίσει τις όποιες ελπίδες είχε η Νάπολι για τίτλο στο ελάχιστο.

Για μία ακόμη σεζόν η Νάπολι αποδεικνύεται… λίγη στο να ακολουθήσει τη Γυουβέντους ως το τέλος στη μάχη του τίτλου. Με τη Γηραιά Κυρία να έχει φέρει ισοπαλία νωρίτερα σήμερα (26/12) με την Αταλάντα (2-2) οι ναπολιτάνοι γνώρισαν οδυνηρή ήττα με 1-0 στο Μιλάνο από την Ιντερ για την 18η αγωνιστική.

Ετσι η Γιουβέντους πήγε στους 50 βαθμούς, με τη Νάπολι να μένει στους 41 και να γνωρίζει την 3η φετινή της ήττα στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Χρυσός σκόρερ των νερατζούρι ο Λαουτάρο Μαρτίνες στο 90+1’. Με εννέα παίκτες τελείωσαν οι φιλοξενούμενοι, καθώς αποβλήθηκαν Κουλιμπαλί και Ινσίνιε στο 81’ και το 90+5’. Ο πρώτος αντίκρισε δύο κίτρινες στην ίδια φάση (η 2η γιατί χειροκρότησε ειρωνικά τον διαιτητή), ενώ ο δεύτερος αντίκρισε κόκκινη για διαμαρτυρία.

Στον πάγκο για τη Νάπολι έμεινε ο Ορέστης Καρνέζης.

Με τη νίκη αυτή η Ιντερ έφτασε τους 36 βαθμούς και πλησίασε στους 5 την αποψινή αντίπαλό της. Τέλος να αναφέρουμε οτι το σερί της Νάπολι των 10 αήττητων αγώνων έλαβε τέλος. Στα ματς αυτά η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι είχε απολογισμό 8 νίκες και 2 ισοπαλίες…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από