Αουσέλιο : «Θα μείνει στην Ίντερ ο Ικάρντι»

Ο μάνατζερ του Μάουρο Ικάρντι, Πιέρο Αουσέλιο, μιλησε για το ενδιαφέρον της Ρεάλ, αλλά τόνισε πως δεν υπάρχει καμία επικοινωνία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μάουρο Ικάρντι από την Ίντερ όμως σύμφωνα με δηλώσεις του μάνατζερ του Αργεντινού επιθετικού, Πιέρο Αουσέλιο, δεν υπάρχει πρόταση, ούτε καν επικοινωνία.

Ο γνωστός ατζέντης έβαλε τέλος στα σενάρια αποχώρησης του πελάτη του από την Ίντερ, τονίζοντας πως ο παίκτης είναι χαρούμενος στο Μιλάνο.

«Δεν υπάρχει αμφισβήτηση θα μείνει στην Ίντερ, έχει συμβόλαιο άδω και είναι ξεκάθαρο. Είναι ο αρχηγός μας και θέλει να κερδίζει με την φανέλα μας. Η Ρεάλ δεν μας έχει τηλεφωνήσει, αλλά δεν χρειάζεται να πείσουμε το Μάουρο γιατί δεν θα εγκαταλείψει ένα πρόγραμμα σαν το δικό μας», δήλωσε ο Αουσέλιο.

Για την κατάσταση της Ίντερ είπε: «Είναι καλό να είσαι στην κορυφή, αλλά προτιμώ να είμαι ρεαλιστής. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, υπάρχει μεγάλος δρόμος ακόμα. Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν σε λίγο χρονικό διάστημα, αλλά η Ίντερ θέλει να παραμείνει εκεί».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από