Χάος στη Ρόμα, επίθεση με γκράφιτι στο σπίτι του Κολάροφ (pics)

Ο διασυρμός από τη Φιορεντίνα έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις από τους οπαδούς της Ρόμα οι οποίοι τα έχουν βάλει με τους παίκτες και τον Κολάροφ να δέχεται τα πιο πολλά πυρά.

Η Ρόμα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο την φετινή σεζόν, την τελευταία εβδομάδα όμως το ποτήρι ξεχείλισε. Η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο νικούσε με 3-0 μέσα στο Μπέργκαμο την Αταλάντα για το πρωτάθλημα αλλά τελικά έχασε τη νίκη με το τελικό 3-3 να προκαλεί τις έντονες διαμαρτυρίες των οπαδών των Ρωμαίων οι οποίοι επιτέθηκαν στους παίκτες της ομάδας τους στον σιδηροδρομικό σταθμό, στον δρόμο για τη Φλωρεντία.

Μεσοβδόμαδα ήρθε η χαριστική βολή με την Ρόμα να δέχεται επτά γκολ από την Φιορεντίνα και να λέει αντίο στο Κύπελλο, σε μια από τις πιο βαριές ήττες της ιστορίες της. Μάλιστα για να γλιτώσει το… λιντσάρισμα, η ομάδα επέστρεψε με λεωφορείο στη Ρώμη ωστόσο το πούλμαν δέχθηκε επίθεση με αυγά, τούβλα και μπουκάλια.

Από τους παίκτες ο Αλεξάνταρ Κολάροφ και ο Κώστας Μανωλάς ήταν αυτοί που ενοχλήθηκαν περισσότερο από τις αντιδράσεις του κόσμου, με τον πρώτο να μπαίνει στο στόχαστρο και να δέχεται επίθεση με γκράφιτι στο σπίτι του.

«Kολάροφ, κατέβα από το ψηλό άλογό σου» έλεγε το ένα ενώ ένα άλλο, «Κολάροφ είσαι ένα κροατικό σκ@τό». Βέβαια ο Κολάροφ δεν είναι Κροάτης αλλά Σέρβος, όπως και να έχει όμως, η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά κι όλα αυτά σε μια ομάδα που μόλις πριν από μερικούς μήνες, βρέθηκε πολύ κοντά στο να παίξει σε τελικό Champions League. Eκείνες οι μέρες, μοιάζουν πλέον πολύ μακρινές.

https://twitter.com/Adz77/status/1091643610041409537

https://twitter.com/charlielittledo/status/1091628238844121089

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από