Παραλίγο να πατήσει δημοσιογράφο ο Λουτσιάνο Σπαλέτι (vid)

Η Ίντερ φιλοξενείται το Σαββατόβραδο (9/12, 21:45) στην έδρα της Γιουβέντους και με νίκη θα αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τους πρωταθλητές. Το παιχνίδι του Τορίνο είναι το κρισιμότερο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα για τους Νερατζούρι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όμως δεν δείχνει να χάνει το χιούμορ του. Κατά την έξοδό του από το προπονητικό κέντρο […]

Η Ίντερ φιλοξενείται το Σαββατόβραδο (9/12, 21:45) στην έδρα της Γιουβέντους και με νίκη θα αποσπαστεί πέντε βαθμούς από τους πρωταθλητές.

Το παιχνίδι του Τορίνο είναι το κρισιμότερο μέχρι στιγμής στο φετινό πρωτάθλημα για τους Νερατζούρι, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι όμως δεν δείχνει να χάνει το χιούμορ του.

Κατά την έξοδό του από το προπονητικό κέντρο το βράδυ της Παρασκευής (8/12), ο προπονητής της Ίντερ κινήθηκε με το αυτοκίνητό του προς το μέρος δημοσιογράφου του Sky Sports Italia, που κάλυπτε την προπόνηση της ομάδας.

Ο δημοσιογράφος έκανε νόημα με το χέρι του για να σταματήσει, ο Σπαλέτι δεν το έκανε και αν ο πρώτος δεν παραμέριζε, ο 58χρονος προπονητής θα τον έπαιρνε… παραμάζωμα με το μπλε Volvo του.

Ο Σπαλέτι αποχώρησε χαμογελαστός, ο δημοσιογράφος όμως έμοιαζε λίγο αμήχανος, με το συμβάν να καταγράφεται από τον καμεραμάν του γνωστού τηλεοπτικού δικτύου.

Ma quanto è carico ultimamente Lucianone Spalletti? – credits: @skysport

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Calciatori Ignoranti (@calciatoriignoranti) στις

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από