Αταλάντα – Ουντινέζε 2-0

Η Αταλάντα επικράτησε δύσκολα με 2-0 της Ουντινέζε εντός έδρας και βρέθηκε εκ νέου στην 4η θέση που οδηγεί στο Champions League.

Πλέον η προοπτική της Αταλάντα να βγει στο Champions League της επόμενης περιόδου δεν είναι κάποιο «τρελό» όνειρο, αλλά ένας άκρως ρεαλιστικός στόχος!

Η ομάδα από το Μπέργκαμο επικράτησε με 2-0 εντός έδρας της Ουντινέζε, βρέθηκε και πάλι στην 4η θέση της Serie A και βρίσκεται 4 παιχνίδια μακριά από το να κλειδώσει την συμμετοχή της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Η νίκη αυτή ωστόσο δεν ήρθε καθόλου εύκολα. Για περίπου 80 λεπτά το παιχνίδι είχε μεν καλό ρυθμό και αρκετές φάσεις εκατέρωθεν, δεν είχε όμως γκολ με τις δύο ομάδες να μένουν κολλημένες στο 0-0. Όλα έδειχναν πως το ματς οδηγούνταν σε μία λευκή ισοπαλία, στο 82′ όμως ο Ντε Ρουν με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 1-0 για την ομάδα του, απλοποιώντας πολύ τα πράγματα.

Τρία λεπτά αργότερα ο Πάσαλιτς έκανε το 2-0, «κλειδώνοντας» την νίκη για τους γηπεδούχους, που έφτασαν τους 59 βαθμούς και την 4η θέση, στο +1 από την 5η Ρόμα και το -3 από την 3η Ίντερ. Από την άλλη η Ουντινέζε παρέμεινε στο +4 από την ζώνη του υποβιβασμού, με 33 βαθμούς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από