Βγήκε το πρόγραμμα της Serie A, τη δεύτερη αγωνιστική ο Σάρι με Νάπολι (pics)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση της Serie A 2019-2020, με την πρώτη αγωνιστική να περιλαμβάνει «πονηρές» αναμετρήσεις για τους «μεγάλους».

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η κλήρωση του ιταλικού πρωταθλήματος 2019-2020, με την πρεμιέρα να περιλαμβάνει επικίνδυνα παιχνίδια για τους «ισχυρούς». Η επίσημη εκκίνηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 24 Αυγούστου.

Η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι αντιμετωπίζει στο «Ένιο Ταρντίνι» την Πάρμα, ενώ η δευτεραθλήτρια Νάπολι θα αναμετρηθεί με την Φιορεντίνα στο «Αρτέμιο Φράνκι». Η Μίλαν του Τζαμπάολο έχει επικίνδυνη έξοδο στην έδρα της Ουντινέζε, ενώ αντίθετα Ίντερ και Ρόμα έχουν πιο εύκολο έργο. Η ομάδα του Αντόνιο Κόντε καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λέτσε στο «Σαν Σίρο», ενώ η Ρόμα αντίστοιχα, εκείνο της Τζένοα στο «Ολίμπικο».

Η Γιουβέντους του Μαουρίτσιο Σάρι θα έρθει αντιμέτωπη με τη Νάπολι μόλις την δεύτερη αγωνιστική, ενώ στις 26 Ιανουαρίου ο πρώην τεχνικός των «παρτενοπέι» θα επισκεφτεί το «Σαν Πάολο». Στην ίδια αγωνιστική θα πραγματοποιηθεί και το μεγάλο ντέρμπι της Ρώμης, Λάτσιο- Ρόμα. Την τέταρτη αγωνιστική, θα γίνει το ντέρμπι του Μιλάνου, Μίλαν-Ίντερ, ενώ στις 9 Φεβρουαρίου θα γίνει το μεταξύ τους παιχνίδι, στον δεύτερο γύρο. Ο Αντόνιο Κόντε θα έρθει αντιμέτωπος για πρώτη φορά με την Γιουβέντους την έβδομη αγωνιστική, ενώ θα επισκεφτεί την έδρα της «κυρίας» την 1η Μαρτίου.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα:

 

 

 

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από