Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα, το δίδυμο των νικών

Η Γιουβέντους νικάει όταν σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ο Παόλο Ντιμπάλα... Όπως συνέβη στο κυριακάτικο ντέρμπι με την Ίντερ!

Υπάρχει εγγυημένο νικηφόρο αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο; Σαφέστατα, όχι. Όμως, ένας συνδυασμός σκόρερ εγγυάται ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, η Γιουβέντους θα πάρει τη νίκη.

Ποιοι απαρτίζουν τον συνδυασμό; Ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν και ο Πάολο Ντιμπάλα. Όταν οι δύο επιθετικοί σκοράρουν στο ίδιο παιχνίδι, η αντίπαλος μόνο σε μία περίπτωση έχει αποφύγει την ήττα. Σε όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις η Γιουβέντους έχει κατακτήσει τους τρεις βαθμούς.

Ο Ιγκουαΐν και ο Ντιμπάλα έχουν πετύχει μαζί γκολ σε 13 αναμετρήσεις. Στις 12 η Γιουβέντους πανηγύρισε τη νίκη, με τελευταίο… κρούσμα το 2-1 επί της Ίντερ στο Μιλάνο. Μόνο μία φορά η «Βέκια Σινιόρα» παραχώρησε ισοπαλία.

Αυτό το 12 στα 13 σημαίνει ποσοστό επιτυχίας 92%. Ποιο είναι το συμπέρασμα για τον Μαουρίτσιο Σάρρι; Επιβάλλεται να χρησιμοποιεί ταυτόχρονα στην ενδεκάδα τους Ντιμπάλα και Ιγκουαΐν, για να νικάει η ομάδα του!

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από