Στο στόχαστρο της Γιουβέντους ο Ντοναρούμα

Ο Τζίτζι Ντομαρούμα βρίσκεται στο στόχαστρο της Γιουβέντους για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, με τους «μπιανκονέρι» να ονειρεύονται το μέλλον τους με τον γκολκίπερ της Μίλαν κάτω από τα δοκάρια τους.

Τις τελευταίες ώρες τα ιταλικά ΜΜΕ, μιλούν για έντονη… κινητικότητα στο «φλερτ» Τζίτζι Ντοναρούμα με την Γιουβέντους. Ο τερματοφύλακας της Μίλαν είναι από τους λίγους που έχουν διασωθεί και στο φετινό «ναυάγιο» της ομάδας, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2021, αλλά βλέπει το μέλλον του μακριά από το «San Siro».

Κάπου εκεί εμπλέκεται το ενδιαφέρον της Γιουβέντους, με την «Γηραιά  Κυρία» να καλοβλέπει την περίπτωση του 20χρονου, που πάντα «μαζεύει« ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην εγχώρια αγορά.

Το «παιδί θαύμα», όπως λένε πολλοί για την θέση κάτω από τα δοκάρια, είναι ο μεγάλος στόχος της Γηραιάς Κυρίας, με την Μίλαν βέβαια να μην σκοπεύει να τον παραχωρήσει εύκολα.

Ανάλογη ημερομηνία λήξης, έχει και το συμβόλαιο του Σέζνι, με τον οποίο η Γιουβέντους προσπαθεί να βρει κοινό σημείο, προκειμένου να τον διατηρήσει στο ρόστερ της και μετά το συγκεκριμένο χρονικό όριο.

Όπως φαίνεται, στο Τορίνο στοχεύουν σε ένα μελλοντικό δίδυμο Ντοναρούμα-Σέζνι, ελπίζοντας να μην βρουν «τοίχο», στα… όνειρα τους.

Ο πορτιέρο της Μίλαν αμείβεται με έξι εκατομμύρια, την ώρα που η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, θέλει να του ανεβάσει το ποσό στα εννιά, με συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από