Έρικσεν: «Τέτοια ατμόσφαιρα δεν υπάρχει στην Premier League»

Ο Κρίστιαν Έρικσεν μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από το ιταλικό ποδόσφαιρο και το ντέρμπι του Μιλάνου, σχολιάζοντας και τη μάχη του τίτλου.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν άφησε την Τότεναμ και την Premier League για το ιταλικό πρωτάθλημα και από ό,τι φαίνεται δεν έχει μετανιώσει για την επιλογή του να πάει στην Ίντερ.

Ο Δανός μεσοεπιθετικός φάνηκε ενθουσιασμένος από την ατμόσφαιρα στη Serie A, τόνισε ότι στην Premier League δεν συναντάς κάτι τέτοιο, ενώ φάνηκε πως δεν προτρέχει όσον αφορά την μάχη του τίτλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οι οπαδοί μας είχαν ετοιμάσει ένα εντυπωσιακό κορεό που κάλυψε όλη την κερκίδα. Δεν συμβαίνει αυτό στην Premier League κυρίως γιατί δεν επιτρέπεται. Εδώ νιώθεις τον κόσμο συνεχώς να σε πιέζει να φτάσεις στη νίκη. Από την στιγμή που φτάνεις με το πούλμαν αρχίζει γιατί χτυπάνε και το πούλμαν μας, νιώθεις το πάθος τους και την σημασία του κάθε αγώνα».

Όσον αφορά στην μάχη του τίτλου, το νέο απόκτημα των «νερατζούρι» ανέφερε: «Το Scudetto; Είναι ωραίο να έχεις τους ίδιους βαθμούς με την Γιουβέντους αλλά υπάρχουν ακόμη πολλά παιχνίδια μέχρι το φινάλε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από