Ντι Μάρτζιο: «Η Φιορεντίνα έχει επιλέξει τον Ντε Ρόσι για επόμενο προπονητή» (vid)

Ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι αποτελεί φαβορί για τον πάγκο της Φιορεντίνα, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Έτοιμος να ανοίξει νέο κεφάλαιο στην καριέρα του είναι ο Ντανιέλε Ντε Ρόσι, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο εκλεκτός για να καθίσει στον πάγκο της Φιορεντίνα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του έγκυρου δημοσιογράφου, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, από το Sky Sport, ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής φαίνεται να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να γίνει ο νέος προπονητής της Φιορεντίνα.

Δεν υπάρχει κάποια τοποθέτηση από πλευράς διοίκησης των «βιόλα». Ο Τζουζέπε Ιατσίνι βρίσκεται στον πάγκο της ιταλικής ομάδας από τον Δεκέμβριο του 2019, ο οποίος σε 14 παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και πέντε ήττες. Η Φιορεντίνα είναι στην 14η θέση με 29 βαθμούς.

Ο Ντε Ρόσι ανακοίνωσε τον περασμένο Ιανουάριο την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στα 36 του χρόνια για οικογενειακούς λόγους. Ο Ιταλός μέσος έγραψε ιστορία στη Ρόμα, στην οποία έμεινε 18 ολόκληρα χρόνια, μετρώντας 616 εμφανίσεις και 63 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η Μπόκα Τζούνιορς, με την οποία είχε ένα γκολ σε επτά εμφανίσεις.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα της Ρόμα:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από