Καλά δείγματα από τον Ολυμπιακό Β’

Η ομάδα του Άριελ Ιμπαγάσα αντιμετώπισε την Ξάνθη στα Πηγάδια σε φιλικό παιχνίδι.

Την προετοιμασία του συνεχίζει ο Ολυμπιακός Β’, ο οποίος το Σάββατο (18/9) αντιμετώπισε σε φιλικό παιχνίδι την Ξάνθη στα Πηγάδια.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Άριελ Ιμπαγάσα ηττήθηκαν 3-1, αλλά στο διάστημα που έπαιξαν οι βασικοί είχαν καλή απόδοση και έδειξαν ότι βρίσκονται στον σωστό δρόμο.

Το ξεκίνημα των Πειραιωτών ήταν πολύ δυνατό και μόλις στο 5’ προηγήθηκαν με τον Πινακά. Ο νεαρός στράικερ βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή και με σουτ σημάδεψε εύστοχα.

Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και ισοφάρισαν στο 24’ με πλασέ του Κρητικού. Τα άλλα δύο γκολ τους σκόραραν ο Μπάτζιος με πλασέ στο 41’ και ο Βιθέντε στο 68’ με σουτ στην κίνηση.

Αυτό είναι το τρίτο φιλικό για τον Ολυμπιακό Β’ και το πέμπτο για την Ξάνθη, που έχει υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ίτσο, Μπάτζιος (89′ Πολίμος), Μιχαήλ, Δεληγιαννίδης (61′ Φαζός), Ουνγιαλίδης (80′ Δημητριάδης Τ.), Βιθέντε, Θυμιάνης (82′ Mόνζε), Τσέλιος, Μονρόζ (61′ Τζανακάκης), Κρητικός (46′ Γκινσάρι), Ιμπραΐμι (61′ Πλατέλλας).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β’: Στουρνάρας, Κίνκουε, Μπαγκαλιάννης, Μαυρουδής, Ξενιτίδης, Βοΐλης, Πινακάς, Κωστή, Νίκολιτς, Κίτσος, Καλογερόπουλος. Έπαιξαν και οι Νίκας, Σαπουντζής, Ντόη, Τσέλιος Ανδρέας, Αποστολόπουλος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από