«Πάτησε» κορυφή η Βέροια (3-0) – Ο Πιερικός διέλυσε την Καβάλα (7-0)

Η Βέροια επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου και ανέβηκε στην κορυφή του Βόρειου ομίλου της Superleague 2, ενώ ο Πιερικός διέλυσε με 7-0 την Καβάλα και πέτυχε την πρώτη του φετινή νίκη - Πρώτη νίκη και για την Ξάνθη, που επικράτησε με 1-0 του Θεσπρωτού.

Η Βέροια πέτυχε σπουδαία νίκη, επικρατώντας με 3-0 του Ολυμπιακού Βόλου για την 3η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Superleague 2 και ανέβηκε στην κορυφή με 7 βαθμούς, αφήνοντας την ομάδα του Βόλου στην 3η θέση με 6 βαθμούς.

Ο Πασάς άνοιξε το σκορ στο 27′ με τον Πασά, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 51′ με πέναλτι, ενώ στο 56′ ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Παράλληλα, ο Πιερικός πέτυχε μια τρομερή νίκη, διαλύοντας με 7-0 την Καβάλα στην έδρα του και πανηγύρισε το πρώτο φετινό του τρίποντο.

Οι γηπεδούχοι μετέτρεψαν τον αγώνα σε παράσταση για έναν ρόλο, πετυχαίνοντας 5 γκολ στο πρώτο μέρος. Ο Εμπουσί έκανε το 1-0 στο 5′, δύο λεπτά αργότερα ο Καρανάτσιος έκανε το 2-0, στο 29′ ο Παντελιάδης σημείωσε το 3-0, με τον Χαντζάρα στο 34′ να κάνει το 4-0 και τον Ζαφιράκη στο 37′ το 5-0.

Ο Μαυρίδης στο 46′ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 6-0 και ο Καγκελίδης στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 7-0.

Τέλος, η Ξάνθη επικράτησε με 1-0 του Θεσπρωτού και πήρε την πρώτη της φετινή νίκη στην κατηγορόία χάρη σε τέρμα του Μονρόζε στο 49′.

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Αναγέννηση Καρδίτσας – Αλμωπός Αριδαίας 4-0
Απόλλων Πόντου – Νίκη Βόλου 0-0
Ρόδος – Διαγόρας 3-0

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από