Super League 2: Εκτός έδρας δοκιμασίες για Βέροια και ΑΕΚ Β’

Το σημερινό πρόγραμμα της Super League 2 περιλαμβάνει τέσσερεις εξ' αναβολής αναμετρήσεις με τη Βέροια να αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ολυμπιακό Βόλου και την ΑΕΚ Β' να ταξιδεύει στη Ρόδο.

Η δράση της Super League 2 συνεχίζεται και περιλαμβάνει τέσσερα εξ ‘ αναβολής παιχνίδια, με τα τρία να είναι για την 14η και ένα για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Όλες οι αναμετρήσεις θα ξεκινήσουν στις 15:00 το μεσημέρι.

Πιο συγκεκριμένα για την εξ’ αναβολής 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League 2 για τον πρώτο όμιλο θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις ανάμεσα στη Αναγέννηση Καρδίτσας, η οποία δοκιμάζεται στην έδρα  του Απόλλωνα Πόντου, ενώ αντίστοιχα για την 20η αγωνιστική η Βέροια καλείται να περάσει αλώβητη από τον Βόλο, όπου αντιμετωπίζει τον τοπικό Ολυμπιακό.

Από την άλλη πλευρά για τον νότιο όμιλο η ΑΕΚ Β’ δοκιμάζεται εκτός έδρας στη Ρόδο και μετά την ήττα από τα Χανιά με 2-1 θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Επίσης την ίδια ώρα θα διεξαχθεί και η αναμέτρηση Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα:

Α Όμιλος

Απόλλων Πόντου -Αναγέννηση Καρδίτσας, 14η αγωνιστική
Ολυμπιακός Βόλου – ΝΠΣ Βέροια, 20η αγωνιστική
Β Όμιλος

Ρόδος – ΑΕΚ Β, 14η αγωνιστική

Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας, 17η αγωνιστική

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από