Ήττα και στη Ρόδο για την ΑΕΚ Β’ (1-0) – Πέρασε από τον Βόλο η Βέροια (0-2)

Τρίτη σερί ήττα για την ΑΕΚ Β', με τη Ρόδο να επικρατεί με 1-0 της Ένωσης. Ακόμα μια νίκη για τη Βέροια που επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, μεγαλώνοντας τη διαφορά της από τη Λάρισα στους 8 βαθμούς.

Τρίτη σερί ήττα για την ΑΕΚ Β’, με τη Ρόδο να επικρατεί με 1-0 της Ένωσης. Ακόμα μια νίκη για τη Βέροια που επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου, μεγαλώνοντας τη διαφορά της από τη Λάρισα στους 8 βαθμούς.

Ρόδος – ΑΕΚ Β’ 1-0

Κατηφόρα για την ΑΕΚ Β’. Μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες από Διαγόρα και Χανιά, η Ένωση ηττήθηκε και από τη Ρόδο, η οποία επικράτησε με 1-0 για την εξ αναβολής 14η αγωνιστική της Super League 2.

Χωρίς νίκη από τις 19/2 η ΑΕΚ που βρίσκεται στη χειρότερη της περίοδο. «Φωνάζουν» για το γκολ των γηπεδούχων οι «κιτρινόμαυροι».  Στο 31ο λεπτό ο Χίσι ήταν ο άνθρωπος που άνοιξε το σκορ για τη Ρόδο, πιάνοντας μια καρφωτή κεφαλιά, πριν η μπάλα χτυπήσει στο οριζόντιο δοκάρι, με τους ανθρώπους της Ένωσης να διαμαρτύρονται πως η μπάλα δεν πέρασε τη γραμμή.

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΚ ανέβασε την πίεση της, έψαξε πολλές φορές το γκολ, ωστόσο η Ρόδος κράτησε το 1-0 και υποχρέωσε τους «κιτρινόμαυρους» στην τρίτη συνεχόμενη ήττα.

Ολυμπιακός Βόλου – Βέροια 0-2

Ακόμα μια νίκη για τη Βέροια. Η ομάδα της Ημαθίας επικράτησε με 2-0 του Ολυμπιακού Βόλου εκτός έδρας και διεύρυνε τη διαφορά της από τη Λάρισα στους 8 βαθμούς, κάνοντας έτσι ακόμα ένα βήμα για την άνοδο.

Με γκολ του… συνήθη ύποπτου, Πασά, οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-0 στο 20ο λεπτό και έβαλαν από το πρώτο μέρος τις βάσεις για το διπλό. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 66ο λεπτό ο Πεταυράκης.

Αναλυτικά τα υπόλοιπα αποτελέσματα:

Α’ Όμιλος:

Απόλλων Πόντου -Αναγέννηση Καρδίτσας 1-1

Β’ Όμιλος:

Ζάκυνθος – ΟΦ Ιεράπετρας 1-1

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από