Η ΑΕΛ «τέζαρε» τον ΠΑΟΚ Β’ με σούπερ Ογκμποε (3-2) – Νίκη και δεύτερη θέση για την Καλλιθέα (1-0)

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΛ που επικράτησε με 3-2 του ΠΑΟΚ Β' χάρη σε χατ-τρικ του Όγκμποε ενώ η Καλλιθέα νίκησε με 1-0 την Προοδευτική και ανέβηκε στη δεύτερη θέση.

Τέσσερα γκολ στο πρώτο ημίωρο και δύο πέναλτι στο τελευταίο πεντάλεπτο σημάδεψαν τη συναρπαστική αναμέτρηση της ΑΕΛ με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο Αλκαζάρ, για τη 17η αγωνιστική του Α΄ Ομίλου της Super League 2, που βρήκε νικήτρια τη Λάρισα με σκορ 3-2.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τον Ογκμποε, στο 2ο και στο 19ο λεπτό, αλλά οι «ασπρόμαυροι» απάντησαν με τον Μπράντονιτς, που σκόραρε στο 16΄ με πέναλτι και στο 27΄. Στο 85΄ ο «Δικέφαλος του βορρά» κέρδισε νέο πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε αυτή τη φορά ο Γκορντεζιάνι, όμως ο Σουλούκος απέκρουσε. Λίγα λεπτά αργότερα, ήταν σειρά των «βυσσινί» να κερδίσουν πέναλτι και ο Ογκμποε με το τρίτο προσωπικό γκολ του στο 89΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-2, το οποίο επιτρέπει στην ΑΕΛ να διατηρεί κάποιες ελπίδες ανόδου.

Διαβάστε επίσης: Και όμως είναι ακριβώς αυτό που νομίζεις…

Με γκολ του Κυνηγόπουλου στο 23΄, η Athens Kallithea FC επικράτησε 1-0 της Προοδευτικής στο γήπεδο «Γρηγόρης Λαμπράκης», στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 17ης αγωνιστικής του Β΄ ομίλου στη Super League 2. Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Γιώργου Σίμου ανέβηκε δεύτερη (ξεπερνώντας τον Απόλλωνα Σμύρνης) και μείωσε σε τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την πρωτοπόρο Κηφισιά, που δοκιμάζεται τη Δευτέρα (3/4) στο Αιγάλεω.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από