Στην αποστολή του Ολυμπιακού Β’ για την πρεμιέρα της Super League 2 o Ανδρούτσος

Ο Θανάσης Ανδρούτσος είναι ένας από τους παίκτες που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Αριέλ Ιμπαγάσα για την πρεμιέρα του Ολυμπιακού Β' στη Super League 2.

Το πρωτάθλημα της Super League 2, ξεκινά αύριο (Σάββατο 23/9) με τον Ολυμπιακό Β’ να αντιμετωπίζει στην πρεμιέρα την Ηλιούπολη και στην αποστολή των «Ερυθρόλευκων» συμπεριλήφθη και ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ηλιούπολη στο «Ρέντη» στις 15:15 και ο Ιμπαγάσα αποφάσισε να πάρει στην αποστολή και δεξιό μπακ της πρώτης ομάδας, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, για πρώτη φορά μετά τις 29/7 και το φιλικό του Ολυμπιακού στη Νόριτς.

Διαβάστε επίσης: O Κώστας Φορτούνης είναι δύο βήματα μακριά από τον Τζόλε και από (ένα) απόλυτο ρεκόρ στον Ολυμπιακό

Ο Ανδρούτσος αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού και μετά τις προπονήσεις που πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα είναι έτοιμος για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού Β’: 

Ανδρούτσος, Αποστολόπουλος, Αργυρίου, Μπαγκαλιάνης, Μπα, Κωστή, Ι. Ιμπαγάσα, Καράκουτης, Χ. Κωστούλας, Κουτσίδης, Μαρίνος, Μαυρουδής, Παπαδούδης, Περλέσι, Πινακάς, Ρέτσος, Σγουρός, Στουρνάρας, Συρμής, Τσέλιος και Βλαχομήτρος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από