Μεγάλο διπλό και +5 με το… καλησπέρα ο Λεβαδειακός (1-3) – Πεντάρα ο φουριόζος Ιωνικός (5-1, vid)

Ο Λεβαδειακός επικράτησε εκτός έδρας με 3-1 του Μακεδονικού για τον Βόρειο όμιλο και ξέφυγε με πέντε βαθμούς από τη δεύτερη ΑΕΛ που την ίδια ώρα έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου. Μεγάλη νίκη για τον Ιωνικό στον Νότιο όμιλο, με την ομάδα της Νίκαιας να διαλύει με 5-1 τα Χανιά.

Κερδισμένος με το… καλησπέρα ο Λεβαδεικός στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Super League 2! Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου νίκησε με 3-1 στην έδρα του Μακεδονικού για τον Βόρειο όμιλο και αύξησε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά της από τη δεύτερη ΑΕΛ η οποία έμεινε στο 1-1 με τη Νίκη Βόλου.

Ο Τσάπρας στο 5′ έβαλε μπροστά τον Λεβαδειακό, στο 29′ ο Μπουκουβάλας είχε δοκάρι για το 1-1 το οποίο έγινε τελικά στο 46′ με τον Σιμόνι. Οι φιλοξενούμενοι δεν είχε όρεξη για αστεία και με γκολ του Ρόμο στο 58′ και του Κουάδρα στο 64′ έκαναν το 1-3 παίρνοντας σπουδαία νίκη. Από την άλλη, ο Πεδρόσο έβαλε μπροστά την ΑΕΛ κόντρα στη Νίκη Βόλου στο 17′, αλλά έντεκα λεπτά μετά ο Γαβριηλίδης ισοφάρισε σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης: Η Σανλιούρφα, ο Πειραιάς και η διαχείριση

Για τα πλέι οφ του Νοτίου ομίλου διεξήχθη ένα ματς και σε αυτό ο καταιγιστικός Ιωνικός διέλυσε με 5-1 τα Χανιά, σκορπώντας χαμόγελα στην Καλλιθέα που παίζει αύριο στην Ηλιούπολη με την τοπική ομάδα και με νίκη θα ξεφύγει ακόμη περισσότερο. Ο Σαλαζάρ άνοιξε το σκορ στο 7’ και τρία λεπτά μετά σέρβιρε το δεύτερο γκολ στον Σόουζα. Ο Οικονομίδης έκανε το 3-0 στο 43′, με το κακό για τον Ιωνικό να είναι η αποχώρηση του Σαλαζάρ με πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ντάουντα στο 52ο λεπτό με τρομερό σουτ έκανε το 4-0, τα Χανιά μείωσαν σε 4-1 με τον Νίλι στο 56′ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Οικονομίδης στο 83 για το 5-1.

Η βαθμολογία στα πλέι οφ των δύο ομίλων: 

Όσον αφορά στα πλέι άουτ, για τον Βόρειο όμιλο η Κοζάνη νίκησε με 1-0 την Αναγέννηση Καρδίτσας και την έπιασε στη βαθμολογία ενώ ο Ηρακλής έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Αιολικού. Για τον Νότιο όμιλο, ο Γιούχτας πήρε μεγάλη νίκη στην Πάτρα επί της Παναχαϊκής με 1-0 και ξέφυγε με τρεις βαθμούς από την τελευταία θέση.

Η βαθμολογία στα πλέι άουτ των δύο ομίλων:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από