Οριστικό: Έκλεισε στη Μαρκό ο Ελ Αραμπί κι επιστρέφει στην Ελλάδα

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Ελ Αραμπί, καθώς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρκό.

Η Μαρκό ήρθε σε οριστική συμφωνία με τον Ελ Αραμπί και ο Μαροκινός επιστρέφει στην Ελλάδα, προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί το deal.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που αγωνιζόταν στη Ναντ τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και έμεινε ελεύθερος, θα συνεχίσει την καριέρα του στη Μαρκό που εξασφάλισε με μεγάλη άνεση την παραμονή της στην Superbet League 2 και βρέθηκε στα playoffs ανόδου.

Διαβάστε επίσης: Έτσι έκανε την ανατροπή κι έκλεισε τον Φρανσίσκο ο Παναθηναϊκός – Όλες οι οικονομικές λεπτομέρειες του σπουδαίου deal

Ο στράικερ αναμένεται να υπογράψει κλειστό διετές συμβόλαιο, με τη Μαρκό να ολοκληρώνει μία μεταγραφή που ανεβάζει υψηλά τον πήχη.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ελ Αραμπί με τη φανέλα του Ολυμπιακού πέτυχε 94 γκολ και μοίρασε 25 ασίστ σε 225 παιχνίδια, κατακτώντας τρία πρωταθλήματα, ένα Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και το Conference League, το 2024.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από