Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε την απόκτηση του Πασχάλη Στάϊκού, ο οποίος επιστρέφει στα «λιοντάρια» μετά από έναν χρόνο.
Την επιστροφή του Πασχάλη Στάικου ανακοίνωσε ο Πανσερραϊκός, ολοκληρώνοντας τη 18η μεταγραφική του κίνηση για το φετινό καλοκαίρι. Ο 30χρονος αμυντικός χαφ έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΛ Novibet και συμφώνησε να φορέσει ξανά τη φανέλα των «λιονταριών», περίπου έναν χρόνο μετά την αποχώρησή του.
Στο πρώτο του πέρασμα από τον Πανσερραϊκό (2023-2025) είχε αγωνιστεί σε 79 ματς έχοντας 6 γκολ και 1 ασίστ, ενώ κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Super League 2. Τώρα, επιστρέφει στον Πανσερραϊκό με στόχο να βοηθήσει την ομάδα των Σερρών να επιστρέψει στη μεγάλη κατηγορία.
Η σχετική ανάρτηση:
Η ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Πασχάλη Στάϊκο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα μας και θα φορέσει την και πάλι φανέλα με το λιοντάρι στο στήθος, στον δρόμο για την επιστροφή στην Super League.
Ο Πασχάλης Στάϊκος γεννήθηκε στις 08 Φεβρουαρίου 1996 στην Δράμα, έχει ύψος 1.78 εκ. και αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην ΑΕΛ. Από τον Ιανουάριο του 2023 έως το 2025 αγωνίστηκε στον Πανσερραϊκό έχοντας 79 συμμετοχές, 6 γκολ και 1 ασίστ πανηγυρίζοντας και ένα πρωτάθλημα Super League2.
Αναδείχθηκε από τις ακαδημίες του Παναθηναϊκού, ήταν αρχηγός της ομάδας U19 και φυσικά υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο μετρώντας 23 συμμετοχές στα τρία χρόνια που ήταν μέλος της πρώτης ομάδας. Το 2019 μετακόμισε στο Ηράκλειο για λογαριασμό του ΟΦΗ, καταγράφοντας συνολικά 82 συμμετοχές και 4 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει υπάρξει διεθνής με τις Εθνικές ομάδες Νέων και Ελπίδων.
Πασχάλη καλώς ήρθες και πάλι στην οικογένεια των λιονταριών.