Χανιά-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1

Με γκολ του Καρτάλη στο 59', ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη κόντρα στα Χανιά με σκορ 1-0 και ανέβηκε στη 2η θέση της βαθμολογίας της Super League 2. Αήττητοι οι Ηπειρώτες μετά από 4 αγωνιστικές.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα πανηγύρισε την δεύτερη εκτός έδρας νίκη του σε ισάριθμα ματς, καθώς επικράτησε με 1-0 των Χανιών και με αυτόν τον τρόπο ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 8 πόντους, ενώ παραμένει αήττητος μετά από 4 αγωνιστικές.

Σκόρερ του μοναδικού τέρματος που χώρισε τις δύο ομάδες ήταν ο Καρτάλης στο 59′. Ο ΠΑΣ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο από την αρχή της αναμέτρησης. Στο 3′ και στο 23′ ο Λεό έχασε ευκαιρίες για να σκοράρει, αλλά και στις δύο περιπτώσεις τα σουτ του παίκτη των φιλοξενούμενων πέρασαν λίγο άουτ.

Στο 59′ η υπεροχή του «Άγιαξ της Ηπείρου» καρποφώρησε, με τον Καρτάλη να σκοράρει το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης και να στέλνει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους 8 βαθμούς και τη 2η θέση.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Χανιά (Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Σωτηράκος, Πάνος (65′ Δημητριάδης), Ανδρέου, Κάσσος, Ουνγιαλίδης (71′ Αρναρέλλης), Μουμίν, Παναγιωτούδης, Λεοζίνιο (46′ Ναζλίδης), Κουσκουνάς, Βρεττός.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Παντελάκης, Σκόνδρας, Κάστρο, Λιάσος, Νικολιάς (64′ Κριζμάν), Νάουμετς (46′ Καρτάλης), Παμλίδης (78′ Σιόντης), Λέο.

Το πανόραμα της 4ης αγωνιστικής της Super League 2:

Παρασκευή 8 Νοεμβρίου

Χανιά – ΠΑΣ Γιάννινα 0-1 (59′ Καρτάλης)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

14:45 Απόλλων Πόντου – Πλατανιάς

15:00 ΑΕ Καραϊσκάκης – Λεβαδειακός

15:00 Απόλλων Λάρισας – Παναχαϊκή

15:00 Απόλλων Σμύρνης – Δόξα Δράμας

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

17:00 Εργοτέλης – Κέρκυρα

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από