Επιβλητικές νίκες για ΠΑΣ- Απόλλωνα, «γκέλαρε» ο Λεβαδειακός

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, «ισοπέδωσε» στο δεύτερο τον Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας με το ευρύ 1-6. Επιβλητική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Πλατανιά (4-0), ισοπαλία (1-1) μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας και Λεβαδειακού.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο, «ισοπέδωσε» στο δεύτερο τον Απόλλωνα Πόντου, επικρατώντας με το ευρύ 1-6. Επιβλητική νίκη του Απόλλωνα Σμύρνης επί του Πλατανιά (4-0), ισοπαλία (1-1) μεταξύ Απόλλωνα Λάρισας και Λεβαδειακού.

Ο Άγιαξ της Ηπείρου έπειτα από την ισοπαλία με τα Χανιά, επέστρεψε στις νίκες και επικράτησε με το ευρύ 6-1 του Απόλλωνα στην Καλαμαριά, διατηρώντας το +4 από τους διώκτες του. Η ομάδα του Γιαννίκη βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο από γκολ του Τουρσίδη στο 27′, αλλά στο δεύτερο δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης.

Μέσα σε ένα λεπτό (53′-54′) ο Λεό πέτυχε δύο γκολ, για το 1-2, ενώ τον χορό των γκολ για τους Γιαννιώτες ολοκλήρωσαν οι Κρίζμαν (χατ-τρικ) και Ελεφθεριάδης.

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Μελέσιος, Δαλιανόπουλος, Φράγκος, Τουρσίδης, Αμαραντίδης, Καλογέρης, Τσουμάνης, Χριστοδούλου, Τσιάτας, Χατζηκωνσταντίνου, Χατζηαθανασίου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος, Μπουκουβάλας, Σκόνδρας, Γώγος, Σιόντης, Κάστρο, Νικολιάς, Ξύδας (24′ λ.τ Παμλίδης), Λέο, Κρίζμαν.

Απόλλων Σμύρνης- Πλατανιάς 4-0

Εύκολο μεσημέρι είχε στη Ριούπολη ο Απόλλων Σμύρνης, που νίκησε 4-0 τον Πλατανιά στη Ριζούπολη και επέστρεψε στις εντός έδρας νίκες, έπειτα από 3 μήνες. Τον δρόμο για την νίκη άνοιξε ο Μαρκόφσκι στο 20′, ενώ στο 31′ ο Ιωαννίδης έγραψε το 2-0. Ενδιάμεσα είχε αποβληθεί ο Σμιρλάκης από πλευράς φιλοξενούμενων, με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Άλλα δύο γκολ σημείωσε η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ με τον Τόμας Μπεντινέλι (62′, 65′), για το τελικό 4-0.

Απόλλων Σμύρνης: Αναγνωστόπουλος, Κύργιας, Λαρέα, Φατιόν, Τσαμπούρης, Βιτλής, Μπλάζιτς, Κολ, Μπεντινέλι, Ιωαννίδης, Μαρκόφσκι

Πλατανιάς: Σούλης, Ουές, Κόπρτσαμ, Τσαμούρης, Μπάμπης, Σμυρλάκης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος, Λουκίνας, Γκάρας, Γιούσης

Εύκολη νίκη για την ΑΕ Καραϊσκάκης κόντρα στον Εργοτέλη με 3-0, με την ομάδα από την Άρτα να παραμένει στη ζώνη των πλέι οφ, ενώ Απόλλων Λάρισας και Λεβαδειακός έμειναν στο 1-1.

Το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής:
Παρασκεύη 07/02
Χανιά-Κέρκυρα 4-0
(17’ Γιάκος, 29’ Πάνος, 45’+1’ Καρλίτο, 55’ Τριανταφυλλάκος)

Kυριακή 09/02
ΑΕ Καραϊσκάκης-Εργοτέλης 3-0
(16’ Κυβελίδης, 41’ Ψιάνος, 54’ Καπίας)

Απόλλων Σμύρνης-Πλατανιάς 4-0
(20’ Μαρκόφσκι, 31’ Ιωαννίδης, 62’ πέν., 65’ Μπεντινέλι)

Απόλλων Λάρισας-Λεβαδειακός 1-1
(76’ Νούσιος / 16’ Μάντζιος)

Απόλλων Πόντου-ΠΑΣ Γιάννινα 1-6
(27’ Τουρσίδης / 53’, 54’ Λεό, 59’, 79’, 89’ Κριζμάν, 65’ Ελευθεριάδης)

Δευτέρα 10/02
Παναχαϊκή-Δόξα Δράμας (16:00)

Το πρόγραμμα της επόμενης (17ης) αγωνιστικής:
Εργοτέλης-Απόλλων Λάρισας
ΠΑΣ Γιάννινα-Απόλλων Σμύρνης
Δόξα Δράμας-Πλατανιάς
Κέρκυρα-Απόλλων Πόντου
Χανιά-ΑΕ Καραϊσκάκης
Λεβαδειακός-Παναχαϊκή

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από