Πεντάρα ανόδου του ΠΑΣ κόντρα στον Απόλλωνα! (5-1, vid)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα συνέτριψε με σκορ 5-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης και έκανε... άλμα ανόδου στη Super League 1! Στο +7 η ομάδα των Ιωαννίνων από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Το… ντέρμπι ανόδου ήταν μονόλογος του ΠΑΣ Γιάννινα!

Ο σύλλογος των Ιωαννίνων επικράτησε εύκολα 5-1 του Απόλλωνα Σμύρνης και απέκτησε προβάδισμα 7 βαθμών από τη 2η «Ελαφρά Ταξιαρχία» (40-33)!

Στο σημαντικότερο ματς της χρονιάς, ο ΠΑΣ έκανε πιθανότατα την καλύτερη εμφάνισή του και αναμένεται να μπει με σημαντικότατο προβάδισμα στα play off ανόδου!

Το σκορ άνοιξε ο Παντελάκης στο 10′, ενώ στο 33′ ο Σκόνδρας διαμόρφωσε το 2-0 με καρφωτή κεφαλιά. Στο 41′ ουσιαστικά «σφραγίστηκε» η νίκη των γηπεδούχων με πλασέ του Παμλίδη (3-0).

Ο Απόλλων Σμύρνης το μόνο που κατάφερε να κάνει ήταν να μειώσει με εκτέλεση πέναλτι του Φατιόν στο 51′. Ωστόσο, ο ΠΑΣ είχε δύο ακόμα γκολ στην αναμέτρηση, με τους Κριζμάν στο 62′ και Λέο στο 81′ να διαμορφώνουν το τελικό 5-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Σκόνδρας, Παντελάκης, Μπουκουβάλας, Αποστολόπουλος, Σιόντης, Κάστρο (46′ λ.τρ. Λιάσος), Καρτάλης (75′ Ελευθεριάδης), Παμλίδης, Κρίζμαν, Λεό (83′ Νικολιάς)

Απόλλων Σμύρνης (Τεννές): Αναγνωστόπουλος, Κύργιας (34′ Ιωαννίδης), Λαρέα, Ζησόπουλος, Τσαμπούρης, Βιτλής, Φατιόν, Μπλάζιτς (76΄Γκίνο), Κολλ, Μπεντινέλι, Μαρκόφσκι (60′ Βάρκας)

Τα highlights της αναμέτρησης:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από