Παναθηναϊκός : Χωρίς Διούδη κόντρα στον Άρη (pic)

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αύριο (15/7), με τον Γιώργο Δώνη να αφήνει εκτός αποστολής τους Σωκράτη Διούδη.

Δύο αγωνιστικές απέμειναν για το φινάλε της εφετινής σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να φιλοξενείται αύριο (15/7, 19:15) από τον Άρη στο Βικελίδης.

Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν την μίνι-προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μετά το τέλος της προπόνησης, ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σωκράτης Διούδης, με τον Βασίλη Ξενόπουλο να παίρνει την ευκαιρία. Στην Αθήνα έμεινε ο Αγιούμπ, ενώ να σημειωθεί πως για πρώτη φορά συμπεριλαμβάνεται Χατζηγιαννάκης.

Από τη σημερινή (14/7) προπόνηση, απών με άδεια ήταν ο Καρλίτος. Θεραπεία έκαναν οι Χατζηθεοδωρίδης, Πούγγουρας, Νάγκι και Κόναν, που ούτως ή άλλως δεν υπολογίζονταν, αλλά και ο Βέλεθ. Θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο έκαναν οι Εμμανουηλίδης και Μαυρομμάτης.

Αναλυτικά η αποστολή: Ξενόπουλος, Χατζηγιαννάκης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα και Καμπετσής

📋Η αποστολή της ομάδας μας για το τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι της εφετινής σεζόν 💚⚪️#Panathinaikos #paofc2019_20 #arispao #slgr #playoffs pic.twitter.com/6Ci3g8zbzS

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από