ΠΑΟΚ : Ετοιμάζει πρόταση για Κεσερού

Στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Κλαούντιο Κεσερού, ο οποίος μένει ελεύθερος από τη Λουντογκόρετς, με τον δικέφαλο του βορρά να ετοιμάζει πρόταση για να τον αποκτήσει.

Τον Ρουμάνο διεθνή επιθετικό, Κλαούντιο Κεσερού έχει ψηλά στη μεταγραφική του λίστα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αναμένεται να κάνει κίνηση για να τον αποκτήσει.

Ο 31χρονος στράικερ αγωνίζεται στη Βουλγαρική Λουντογκόρετς και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και δεν έχει ανανεώσει ακόμα. Αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο ΠΑΟΚ, που ετοιμάζει πρόταση για να τον κάνει δικό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ρουμάνο ποδοσφαιριστή τον γνωρίζει αρκετά καλά ο Ραζβάν Λουτσέσκου κι αποτελεί προσωπική επιλογή του προπονητή του δικεφάλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας.

Ο Κεσέρου τη φετινή σεζόν έχει 12 γκολ και 9 ασίστ, ενώ πέρυσι σε 45 αγώνες είχε 30 γκολ και 4 ασίστ, πάλι με τη Λουντογκόρετς σε πρωτάθλημα και Τσαμπιονς Λιγκ. Την προηγούμενη χρονιά πέτυχε 15 γκολ και 4 ασίστ σε 28 συμμετοχές, ενώ μία χρονιά πριν με τη φανέλα της Στεάουα, σε 38 συμμετοχές είχε 28 γκολ και 5 ασίστ. Επίσης με την εθνική Ρουμανίας ο Κεσερού έχει πετύχει σε 22 συμμετοχές 6 γκολ.

https://www.youtube.com/watch?v=rnunlIj1rxA

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από