Θεραπεία ο Ροντρίγκο και νέος χλοοτάπητας στην Τούμπα

Ο Ροντρίγκο Σοάρες δεν βρήκε το απόγευμα της Τετάρτης (5/8) για προπόνηση καθώς οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε δεν υποχώρησαν. Στον ΠΑΟΚ αποφάσισαν να προχωρήσουν στην αντικατάσταση χλοοτάπητα στην Τούμπα. 

Στην αποψινή απογευματινή προπόνηση δόθηκε έμφαση στο τακτικό κομμάτι. Αρχικά είχαμε rondo και παιχνίδι στα 3/4 του γηπέδου με συγκεκριμένες τακτιές οδηγίες, στη συνέχεια ακολούθησε παιχνίδι 11 Vs 11, ενώ στο φινάλε οι παίκτες δούλεψαν ατομικά στα τελειώματα αλλά και στις αλλαγές παιχνιδιού.

Ο Ροντρίγκο Σοάρες έκανε θεραπεία καθώς συνέχισε να αισθάνεται ενοχλήσεις. Ο Βραζιλιάνος μπακ θα μείνει εκτός προπονήσεων και αύριο και η κατάστασή του θα επανεξετάζεται καθημερινά. Ο Απόστολος Διαμαντής προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ οι Δημήτρης Πέλκας , Ίνγκι Ίνγκασον και Ντόουγκλας Αουγκούστο έκαναν ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Την Πέμπτη (6/8) θα διεξαχθούν δύο προπονήσεις, μία στις 09:00 και μία στις 18:30.

Με την απουσία της ομάδας από την Τούμπα αποφασίσθηκε από τους ανθρώπους της ΠΑΕ να προχωρήσουν σε μια σειρά από έργα προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας. Αυτό που προβληματίζει ιδιαίτερα τους παράγοντες του Δικεφάλου είναι ο αγωνιστικός χώρος.

Αποφασίσθηκε λοιπόν να προχωρήσουν στην αντικατάστασή του χλοοτάπητα. Ήδη στο γήπεδο της Τούμπας ξεκίνησαν τα έργα και υπολογίζεται μέχρι τις αρχές Σεπτεμβρίου ο αγωνιστικός χώρος να είναι έτοιμος για να φιλοξενήσει ποδοσφαιρικό αγώνα. 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από