Φέρνει Ματέο Γκαρσία ο Άρης, «δυνατή» η προσφορά του Καρυπίδη

Ο Άρης σύμφωνα με ρεπορτάζ του εξωτερικού προσφέρει... βελτιωμένη οικονομικά πρόταση για να κάνει δικό του τον Ματέο Γκαρσία.

Ο Ματέο Γκαρσία βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με τον Άρη, με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή να μην έχει κρύψει την επιθυμία του να φορέσει ξανά τη κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πληροφορίες αναφέρουν μάλιστα, ότι ο παίκτης το περασμένο διάστημα, έψαχνε σπίτι στη Θεσσαλονίκη. Όπως και να έχει πάντως, από τη στιγμή που ο Γκαρσία δεσμεύεται με τετραετές συμβόλαιο με τον Ερυθρό Αστέρα, οι Θεσσαλονικείς θα πρέπει να ασκήσουν μεγάλη «πίεση» και να τα βρουν σε όλα, ώστε να καταφέρουν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι» του ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «maxbetsport.rs», ο Άρης προσφέρει 1.800.000 ευρώ, μαζί με ένα 20% ποσοστό μεταπώλησης στον Ματέο Γκαρσία.

Οι Σέρβοι αναφέρουν ότι το Deal μεταξύ των… τριών πλευρών ίσως να κλείσει εντός της επόμενης εβδομάδας και ο Γκαρσία επιστρέψει και επισήμως στον Άρη.

Να σημειωθεί ότι το σχετικό ρεπορτάζ επισημαίνει πως υπάρχει πρόταση και από ομάδα της χώρας του, τη Ρασίνγκ, ωστόσο ο Ματέο έχει δηλώσει ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εντός Ευρώπης.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από