ΠΑΟΚ-Βόλος 2-0

Μετά το ισόπαλο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Βόλου με γκολ των Ακπομ και Κούτσια, στο δεύτερο φιλικό προετοιμασίας του, χωρίς να δείξει τίποτα σπουδαίο.

Μετά τη λευκή ισοπαλία με τον Ατρόμητο στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας του, ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 του Βόλου σε αγώνα στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά έδειξε μικρά σημάδια βελτίωσης σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με την ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα να παίζει καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, όπου και μπήκαν τα τέρματα της αναμέτρησης.

Ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ στο Πανθεσσαλικό Στάδιο στο 58ο λεπτό μετά από σουτ του Εσίτι και κόντρα επάνω στον Άκπομ με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα. Συνέχισε να έχει την υπεροχή των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργήσει κι άλλες ευκαιρίες. Μέχρι το 81ο λεπτό του ματς όταν και ο 16χρονος Κούτσια σκόραρε.

Ο Πέλκας έβγαλε τον Μάτος στην πλάτη της άμυνας του Βόλου και αυτός γύρισε στον Κούτσια και που με σουτ έκανε το 2-0.

Βόλος (Τσιώλης): Γκαράβελης, Ντεντάκης, Φεράρι, Μήτογλου, Τσοκάνης, Γέντρισεκ, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Μπαριέντος, Λούντεβαλ, Ριένστρα

ΠΑΟΚ (Φερέιρα): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Λημνιός, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπαλογιάννης, Ζαμπά, Σβιντέρσκι, Τζόλης

S

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από