Αποκάλυψη: «Σφήνα» Ολυμπιακού στη Σπόρτινγκ για Αντάν!

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Ντάνιελ Σούμπασιτς, αλλά έκανε κρούση και στον 2ο γκολκίπερ της Ατλέτικο Μαδρίτης Αντόνιο Αντάν. Ο Σα, ο Κρίστινσον και ο... Τζολάκης.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα. Ο Μπόμπι Αλέν ουσιαστικά έχει τελειώσει και ήδη αναζητά την επόμενη ομάδα του. Ο Ζοσέ Σα βρίσκεται σε συζητήσεις με σημαντικές ομάδες και η αποχώρησή του θεωρείται σχεδόν βέβαιη. Με τους Ερυθρόλευκους να ετοιμάζουν τις επόμενες κινήσεις τους. Που δεν αφορούν μόνο στον Ντάνιελ Σούμπασιτς, αλλά και στον Αντόνιο Αντάν.

Σύμφωνα με πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr, ο Ολυμπιακός επικοινώνησε επίσημα με τον εκπρόσωπο του Αντόνιο Αντάν, δεύτερου τερματοφύλακα της Ατλέτικο Μαδρίτης, με σκοπό να ακούσει τις προθέσεις και τις απαιτήσεις του. Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εκπρόσωπος του ελεύθερου Ισπανού γκολκίπερ επιβεβαίωσε ότι η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας του έχει καταθέσει πρόταση (για 2+1 χρόνια), αλλά δεν έχει υπάρξει συμφωνία, όπως επιμένουν τα πορτογαλικά ΜΜΕ τις τελευταίες ημέρες. Ούτε έχει υπογράψει κάτι με τα «Λιοντάρια» της Λισσαβόνας.

Ο Ολυμπιακός ουσιαστικά προσπαθεί να μπει… σφήνα στη διαπραγμάτευση της Σπόρτινγκ με τον 33χρονο γκολκίπερ, με σπουδαία καριέρα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπέτις, που τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον μόνιμο αναπληρωματικό του ασυναγώνιστου Γιαν Ομπλακ στη Μαδρίτη. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι Ερυθρόλευκοι είναι ιδιαίτερα «ζεστοί» για τον Αντάν, καθώς θεωρούν και την ηλικία του πολύ καλή, αλλά και ότι το προφίλ του και ο τρόπος που αγωνίζεται, ταιριάζουν στον Ολυμπιακό.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης, ο Αντάν φέρεται να ζητάει περίπου 700.000 € τον χρόνο, για τουλάχιστον διετές συμβόλαιο. Ενώ ενδιαφέρεται σφόδρα να συνεχίσει την καριέρα του σε μία ομάδα που θα παίζει και παράλληλα θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τίτλους. Επίσης, ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει σε όλους τους ενδιαφερόμενους ότι θέλει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «8» του Champions League και μετά να απαντήσει. Με το γεγονός ότι το Final 8 διεξάγεται στην Πορτογαλία, πάντως, να είναι στα… υπέρ της Σπόρτινγκ. Με τον παίκτη, ωστόσο, να μην έχει αποφασίσει ακόμη.

Από εκεί και πέρα, βεβαίως, σε πρώτο πλάνο παραμένει ο Ντάνιελ Σούμπασιτς. Ο 35χρονος Κροάτης γκολκίπερ αποτελεί εδώ και καιρό την πρώτη επιλογή και οι επαφές βρίσκονται σε καλό δρόμο. Με τον Κροάτη να περιμένει τις τελικές συζητήσεις, για να δοθούν τα χέρια, υπάρχει διαρκής επαφή με τους Πειραιώτες και γενικώς είναι μία περίπτωση που δείχνει η πιο «σίγουρη» από όλες. Εντούτοις, οι Ερυθρόλευκοι κοιτάζουν και κάποιες ακόμη περιπτώσεις. Με τον Αντάν να είναι ο γκολκίπερ που έχει ξεχωρίσει.

Κλείνοντας, έχει σημασία να υπενθυμίσουμε ότι ο Σα βρίσκεται ακόμη εδώ και έως ότου αποχωρήσει, τίποτε δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Ενώ έχει σημασία να περιμένουμε να δούμε και την εξέλιξη του τραυματισμού του. Επίσης, ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τον Ογκμουντουρ Κρίστινσον από τη Λάρισα. Με τον 32χρονο Ισλανδό να περιμένει να δείξει στον Μαρτίνς ότι μπορεί να έχει ρόλο στην επόμενη ημέρα.

Βεβαίως, θα πρέπει να τονίσουμε, κλείνοντας, ότι ο Ολυμπιακός έχει στο ρόστερ του τον τερματοφύλακα που λογίζεται ως ο επόμενος μεγάλος γκολκίπερ του ελληνικού ποδοσφαίρου από τους ειδικούς. Τον Κωνσταντίνο Τζολάκη. Ο οποίος μπορεί να είναι μόλις 17 ακόμη (08/11/2002), αλλά τόσο ο Μαρτίνς όσο και ο σύλλογος πιστεύουν ότι πρέπει από τη νέα σεζόν να ξεκινάει από… δεύτερος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από