Ολυμπιακός : Στέλνουν τον Βίλοτιτς στο λιμάνι, οι Σέρβοι

Δημοσίευμα της Σερβικής Blic υποστηρίζει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στον 31άχρονο στόπερ, Μίλαν Βίλοτιτς. Ο αρχηγός της Γκρασχόπερς ήταν «στόχος» και το 2013

Σε αναζήτηση κεντρικού αμυντικού ο Ολυμπιακός, έπειτα από επιθυμία του Όσκαρ Γκαρθία, λέει το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών. Και αν οι Σέρβοι έχουν δίκιο επικαλούμενοι τις δικές τους πληροφορίες; Τότε ίσως να έχει ήδη εντοπιστεί ο εκλεκτός. Ο ποδοσφαιριστής που όπως φαίνεται μπαίνει για τα καλά στην κουβέντα για τους Πειραιώτες.
Ο λόγος για τον Μίλαν Βίλοτιτς που σίγουρα κάτι θα θυμίζει στους φίλους των πρωταθλητών. Πόσο μάλλον στους λίγο μεγαλύτερους, μιας και ο 31άχρονος έχει βρεθεί στο στόχαστρο και στο παρελθόν. Και το καλοκαίρι του 2010 όταν ακόμη αγωνίζονταν στον Ερυθρό Αστέρα και μετά το 2013 όταν μετακόμισε στην Ελβετία μετακόμισε στη Γκρασχόπερς.

Ο Βίλοτιτς είναι στην τελευταία σεζόν συμβολαίου με τους Ελβετούς και η Blic υποστηρίζει στο ρεπορτάζ της, πως «Η Σέρβικη παροικία του Ολυμπιακού θα μεγαλώσει σύντομα μιας και οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται σε τελικές διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Μίλαν Βίλοτιτς. Ο έμπειρος στόπερ που έκανε καριέρα στην Ελβετία θα προστεθεί στη λίστα του Ολυμπιακού πλάι στον Ούρος Τζούρτζεβιτς, τον Σάσα Ζντιέλαρ και τον Γιάγκος Βούκοβιτς» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι.

https://www.youtube.com/watch?v=R3M16Qua8ws

Αν ισχύει; Προφανώς δεν είμαστε σε θέση να το γνωρίζουμε. Ο τρόπος πάντως που έχει γραφτεί το συγκεκριμένο ρεπορτάζ δίνει την αίσθηση πως πρόκειται για κάτι πολύ προχωρημένο. Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή είναι ο Μίλαν Τσάλασαν. Το όνομα του Βίλοτιτς θα το βρει κάποιος σε… μεταγραφικές αναζητήσεις του Ολυμπιακού το καλοκαίρι του 2013.  Αν όντως ισχύει; Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο να συναντηθεί στον Πειραιά με τον Γιάγκος Βούκοβιτς μιας και ο Σέρβος είναι ο πιο… αδύναμος κρίκος σε αυτή τη συγκυρία. Αν φύγει κάποιος στόπερ τώρα, λογικά θα είναι ο συγκεκριμένος για τον οποίο πάντα ενδιαφέρεται σοβαρά η Μάλαγα του (τεχνικού διευθυντή) Μάριο Ουσίγιος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από