ΑΕΚ : Ερχεται ο μάνατζερ του Λιβάγια

Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε θα έχει συνάντηση με τον Ίλια Ίβιτς την Δευτέρα (24/8) για το μέλλον του Μάρκο Λιβάγια.

Η υπόθεση του Μάρκο Λιβάγια αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, καθώς το συμβόλαιο του 26χρονου παίκτη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021.

Ο Ίλια Ίβιτς έχει στην κορυφή της ατζέντας του το θέμα με τον Κροάτη επιθετικό. Τις τελευταίες μέρες, ο Λιβάγια έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά σενάρια, κυρίως τούρκικα και στην ΑΕΚ δε θέλουν να βρεθούν προ εκπλήξεως.

Για αυτόν τον λόγο και έρχεται στην Αθήνα, ο ατζέντης του Κροάτη, Βιντσέντζο Καβαλιέρε. Ο Ιταλός μάνατζερ έδωσε ραντεβού με τον «κιτρινόμαυρο» τεχνικό διευθυντή για την Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του Λιβάγια. (24/8).

Ασφαλώς, δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια απόφαση ή υπογραφή στη συνάντηση της Δευτέρας. Θα είναι περισσότερο ένα διερευνητικό  ραντεβού και αναμένεται να προκύψουν και άλλα.

Ο Κροάτης επιθετικός θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μάσιμο Καρέρα, αλλά επιθυμεί και καλύτερο συμβόλαιο. Ο 26χρονος παίκτης αναμένεται να ζητήσει ένα συμβόλαιο λίγο πάνω από το 1 εκατομμύριο ευρώ, περίπου δηλαδή όσα αμείβεται και ο Νέλσον Ολιβέιρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από