ΑΕΚ : Τέλος της εβδομάδας το ραντεβού με τον μάνατζερ του Λιβάγια

Ο μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, Βιντσέντζο Καβαλιέρε δεν ήρθε σήμερα (24/8) στην χώρα μας και το ραντεβού για το συμβόλαιο του Κροάτη μεταφέρθηκε.

Η ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκο Λιβάγια «καίει» για την ΑΕΚ. Οι σειρήνες από το εξωτερικό είναι πολλές και ο  Ίλια Ίβιτς θέλει να τελειώσει σύντομα την υπόθεση, δένοντας στους «κιτρινόμαυρους» τον 26χρονο επιθετικό.

Σήμερα, θα ερχόταν στην Αθήνα ο μάνατζερ του Λιβάγια, Βιντσέντζο Καβαλιέρε προκειμένου να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Ίλια Ίβιτς.

Ωστόσο, η άφιξη του Ιταλού στην χώρα μας πήρε παράταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ο Καβαλιέρε βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη για να κλείσει τη μεταγραφή του Μαουρίσιο Λέμος στη Φενέρμπαχτσε. Έτσι, το ραντεβού με την ΑΕΚ για το νέο συμβόλαιο του Λιβάγια μετατέθηκε για άλλη ημερομηνία.

Πιθανότατα, η συνάντηση των δυο πλευρών για το μέλλον του 26χρονου αναμένεται να πραγματοποιηθεί στα τέλη της εβδομάδας.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα προτείνουν μεγαλύτερες αποδοχές στον Κροάτη επιθετικό, έτσι ώστε να τον διατηρήσουν στο ρόστερ τους και τις επόμενες σεζόν.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από