Ολυμπιακός : Πέντε εκατομμύρια και… Πέπε για Σεμέδο

Η «A Bola» υποστηρίζει ότι η Μπενφίκα προσπαθεί να μειώσει την τιμή του στόπερ του Ολυμπιακού, μέσω των δικαιωμάτων που έχει στον Πέπε!

Deal στα 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρούμπεν Σεμέδο προβλέπει η «A Bola». Η πορτογαλική εφημερίδα γράφει σε σημερινό ρεπορτάζ της ότι η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός έχουν μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να συμφωνήσουν.

Το δημοσίευμα αναγνωρίζει μία διαφορά στο οικονομικό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας διατείνεται ότι δεν παραχωρεί τον Σεμέδο με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, η Μπενφίκα δεν έχει την πρόθεση να πληρώσει τόσα χρήματα και προσπαθεί να «ρίξει» την τιμή.

Πως θα καλυφθεί η διαφορά; Σύμφωνα με την «A Bola», εδώ έρχεται να κολλήσει ο Πέπε. Το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που παίρνει ο Ολυμπιακός από τη Βιτόρια Γκιμαράες, ανήκει στη Μπενφίκα. Άρα, οι δύο υποθέσεις θα συγχωνευθούν σε μία κοινή διαπραγμάτευση, για να καταλήξουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μπενφίκα θέλει εδώ και καιρό τον Σεμέδο, έχει πραγματοποιήσει ανεπιτυχείς απόπειρες για να τον αγοράσει, αλλά τώρα αποφάσισε να επισπεύσει τις συζητήσεις. Ο Ζόρζε Ζέσους έχει ζητήσει ένα πρωτοκλασάτο στόπερ και ο Σεμέδο κρίνεται ως η κατάλληλη επιλογή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από