Ολυμπιακός : Η επιστροφή του πρωταθλητή

Ο Ολυμπιακός ξεκινάει τη νέα σεζόν με τον αέρα του πρωταθλητή. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει μια στρωμένη ομάδα στα χέρια του, με σπουδαίους παίκτες και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τους Πειραιώτες στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Το νέο πρωτάθλημα αρχίζει, με τον Ολυμπιακό να ξεκινάει από θέση ισχύος.

Οι Πειραιώτες, με τον αέρα του πρωταθλητή, ξεκινούν τη νέα αγωνιστική σεζόν, έχοντας ως στόχο να κατακτήσουν ξανά το βαρύτιμο τρόπαιο. Πέρσι, οι Ερυθρόλευκοι πάλεψαν κόντρα σε όλους και σε όλα και στο τέλος πανηγύρισαν την κατάκτηση του τίτλου. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του έσπασαν τα μπλόκα που βρήκαν μπροστά τους καθόλη τη διάρκεια της σεζόν και επέστρεψαν στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εκεί που αξίζει να βρίσκεται ο Ολυμπιακός και εκεί που είναι η φυσική του θέση.

Μια σπουδαία επιτυχία για την πειραϊκή ομάδα, που απέδειξε περίτρανα την ανωτερότητά της απέναντι σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και κατάκτησε δια περιπάτου το πρωτάθλημα. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν το πρωτάθλημα, έχοντας μαζέψει 91 πόντους σε 36 παιχνίδια. Μια επίδοση, που τους έφερε στο +18 από τον ΠΑΟΚ (73 π.) και στο +22 από την ΑΕΚ (69π.).

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είχε απολογισμό 28 νίκες, 7 ισοπαλίες και 1 ήττα σε 36 ματς, ενώ είχε τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, αλλά και τον πρώτο σε ασίστ. Ο Ελ Αραμπί τελείωσε το πρωτάθλημα με 20 γκολ, ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά είχε 13 τελικές πάσες. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος σε όλες τις κατηγορίες από τους αντιπάλους του, γεγονός που αποτυπώνει πλήρως την ανωτερότητά του απέναντι στους συνδιεκδικητές του τίτλου. Η ομάδα του Πειραιά ήταν κυρίαρχη και ανέβηκε με το σπαθί της στην κορυφή.

Μια σπουδαία χρονιά από την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς, που ξεκινάει το νέα σεζόν με στόχο να παραμείνει στην κορυφή και να κατακτήσει τον τίτλο για δεύτερη σερί φορά. Ο Ολυμπιακός μπαίνει στην αρένα του νέου πρωταθλήματος ως το μεγάλο φαβορί. Ως η ομάδα με το καλύτερο ρόστερ, τους πιο έμπειρους και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Ως μια καλοδουλεμένη μηχανή, στην οποία προστέθηκαν σπουδαίοι παίκτες, όπως είναι οι Χοσέ Χολέμπας, Ραφίνια και Πέπε, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένεται να γίνουν και άλλες μεταγραφές, που θα δυναμώσουν ακόμα περισσότερο το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ενισχύθηκαν με τον Ισλανδό κίπερ, Έγκμουντουρ Κρίστινσον, που αγωνιζόταν στην ΑΕΛ, αλλά και με τον νεαρό μπακ, Απόστολο Αποστολόπουλο. Αντίθετα, αποχώρησαν από το ρόστερ οι Κώστας Τσιμίκας, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Γκασπάρ και Λάζαρος, με τον πρώτο να πωλείται στην Λίβερπουλ, εξαργυρώνοντας τη σπουδαία χρονιά που έκανε και τις μαγικές εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός κράτησε τον βασικό του κορμό και ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον τρόπο για να κρατήσει την ομάδα στην κορυφή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Ιβηρας ξέρει τον τρόπο να την οδηγήσει σε μεγάλες νίκες και σε νέους τίτλους. Οι Ερυθρόλευκοι μάλιστα υπό τις οδηγίες του Πορτογάλου όχι μόνο παίρνουν τους βαθμούς που χρειάζονται, αλλά παίζουν και εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Το ίδιο θα προσπαθήσουν να κάνουν και φέτος. Να συνδυάσουν νίκες και θέαμα και να κάνουν περήφανο τον κόσμο τους. Όπως ακριβώς συνέβη πέρσι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από