«Προσπάθεια του ΠΑΟΚ για Γκράμπαρα» (vid)

Ο ΠΑΟΚ φέρεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του 21χρονου Πολωνού γκολκίπερ της Λίβερπουλ, Καμίλ Γκράμπαρα.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξέλιξη, με τον Δικέφαλο του βορρά να κλείνει μία μία τις υποθέσεις του. Μετά την ανακοίνωση της απόκτησης του Άντριγια Ζίβκοβιτς, ο Δικέφαλος του βορρά έχει έρθει σε συμφωνία και για την ολοκλήρωση των μεταγραφών των Σαϊντί Γιάνκο και Αντριάν Νίλσεν Περέιρα, ενώ φαίνεται πως «τρέχει» και για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Πιο συγκεκριμένα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό κάνουν λόγο για κίνηση του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 21χρονου τερματοφύλακα, Καμίλ Γκράμπαρα, ο οποίος ανήκει στη Λίβερπουλ και την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χάντερσφιλντ.

Στον Δικέφαλο του βορρά μπορεί να υπάρχουν στο ρόστερ οι Αλέξανδρος Πασχαλάκης, Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Ροντρίγκο Ρέι, όμως όπως όλα δείχνουν ο Αμπέλ Φερέιρα και ο Όλαφ Ρέμπε θέλουν ακόμα έναν κίπερ, προκειμένου να είναι και καλυμμένοι. Ο Ρέι δεν είναι στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού, ενώ ο Έλληνας διεθνής τερματοφύλακας απασχολεί ομάδες του εξωτερικού, για αυτό και τα πολωνικά ΜΜΕ φέρνουν στην… επιφάνεια του όνομα του Γκράμπαρα.

Ο 21χρονος γκολκίπερ έχει ήδη θητεία ως δανεικός στην Άαρχους και τη Χάντερσφιλντ και αποτελεί έναν από τους καλύτερους γκολκίπερ του πολωνικού ποδοσφαίρου, ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα τη Λίβερπουλ. Ο Γιούργκεν Κλοπ έχει εξαιρετική άποψη για τον νεαρό τερματοφύλακα και δεν αποκλείεται μέσα στην επόμενη τριετία να είναι ο μπακ απ κίπερ του Άλισον.

Αξίζει να σημειωθεί πως πριν περίπου έναν μήνα υπήρχε δημοσίευμα της ιστοσελίδας goal.com το οποίο ενέπλεκε τον Δικέφαλο του Βορρά με τον Πολωνό και πλέον συνδέεται και πάλι με τον Γκράμπαρα. Ωστόσο η μόνη περίπτωση να μεταγραφεί στον ΠΑΟΚ είναι με τη μορφή δανεισμού, αφού οι κόκκινοι τον πιστεύουν και τον υπολογίζουν κανονικά για τα επόμενα χρόνια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από