Ο Πογιάτος πρώτο φαβορί για απόλυση σύμφωνα με τις στοιχηματικές (pic)

Η Superleague ξεκίνησε και οι στοιχηματικές εταιρίες έβγαλαν ήδη ποιοι προπονητές είναι φαβορί να απολυθούν από τους συλλόγους τους.

Η Superleague έκανε την πρώτη σέντρα για την σεζόν 2020/21, με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει με το «αριστερό» τις υποχρεώσεις του. Συγκεκριμένα ηττήθηκε με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης στο «Θ. Κολοκοτρώνης» και η εμφάνιση της ομάδας προκάλεσε προβληματισμό.

Όπως ήταν φυσικό, οι στοιχηματικές εταιρίες ξεκίνησαν ήδη να βγάζουν τα φαβορί για κάποια ενδεχόμενη απόλυση πριν την… 28η Οκτωβρίου. Όπως αναφέρουν, ο πιο ασφαλής προπονητής είναι ο Πέδρο Μαρτίνς του Ολυμπιακού, με τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» κατέκτησαν το νταμπλ και έκαναν μία αρκετά καλή πορεία στην Ευρώπη.

Αντίθετα, ο Ντάνι Πογιάτος του Παναθηναϊκού είναι στην κορυφή της λίστας. Ο Ισπανός τεχνικός, εκτός από την ήττα της ομάδας, δεν πρόσφερε στους φίλους του «τριφυλλιού» την εικόνα που θα περίμεναν. Για αυτό τον λόγο, ο κόουτς των «πρασίνων» είναι το φαβορί να απολυθεί πρώτος από τον πάγκο του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, για την απόλυση του 42χρονου τεχνικού, η απόδοση είναι στο 3.00 ενώ στην δεύτερη θέση βρίσκεται ο Μίχαελ Ένινγκ. Παρά την νίκη του Άρη επί της Λαμίας, ο Γερμανός προπονητής είναι δεύτερος στην λίστα και με απόδοση 4.00, καθώς το σύνολο που παρουσίασε στον αγωνιστικό χώρο του «Κλεάνθης Βικελίδης» είχε αρκετά προβλήματα.

Τέλος, ο Μάσιμο Καρέρα, παρά την απώλεια του κυπέλλου Ελλάδος από τον Ολυμπιακό και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, δεν φαίνεται να «κινδυνεύει» η παραμονή του στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από