Οριστική συμφωνία ΑΕΚ – Σπέτσια, φεύγει ο Βέρντε

Στα γραφεία της ΑΕΚ θα βρεθεί σε λίγη ώρα ο Ντανιέλε Βέρντε ώστε να ρυθμιστούν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μεταγραφή του στη Σπέτσια. Λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Ένωση!

Παίκτης της Σπέτσια είναι έτοιμος να γίνει ο Ντανιέλε Βέρντε με την ΑΕΚ να έχει φτάσει σε οριστική συμφωνία με την ιταλική ομάδα. Το deal αφορά πώληση του βραχύσωμου εξτρέμ και όχι δανεισμό όπως αρχικά επιδίωκε η Σπέτσια.

Πρόκειται για μια ανέλπιστα καλή εξέλιξη για την Ένωση που θα βάλει στα ταμεία της ένα ποσό λίγο πάνω από ένα εκατ. ευρώ κι ενώ η τελευταία πρόταση της Σπέτσια, η οποία απορρίφθηκε χθες, αφορούσε σε δανεισμό του παίκτη με υποχρεωτική οψιόν στις 800 χιλ. ευρώ.

Η νεοφώτιστη ιταλική ομάδα όμως ήθελε πολύ τον Βέρντε και επανήλθε με τη συμφωνία να είναι πλέον στο τελικό στάδιο και να απομένουν λεπτομέρειες για να γίνει κι επίσημη. Η ΑΕΚ θα πάρει άμεσα ένα ποσό κοντά στις 500 χιλ. και στο τέλος της σεζόν, θα εισπράξει και τα υπόλοιπα. Ο Βέρντε αναμένεται στα γραφεία της ομάδα ώστε να τελειώσει η υπόθεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από