ΠΑΟΚ: Τα «αστέρια» φέρνουν χαφάρα στην Τούμπα

Η επόμενη μεταγραφική κίνηση του ΠΑΟΚ, θα είναι η απόκτηση ενός χαφ και η οποία θα εξαρτηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό από την έκβαση του αγώνα με την Κράσνονταρ, με τον Όλαφ Ρέμπε να έχει προετοιμάσει το έδαφος για όλα τα ενδεχόμενα.

Οι μεταγραφικές αναζητήσεις στον ΠΑΟΚ δεν σταματούν στους Ούσα Ουαγιέ και Αντόνιο Τσόλακ. Ο Δικέφαλος θα προχωρήσει σε περαιτέρω ενίσχυση με την προσθήκη ενός χαφ που είναι τόσο απαραίτητος για την ομάδα. Ο Αμπέλ Φερέιρα στο ξεκίνημα των επίσημων υποχρεώσεων εμπιστεύεται περισσότερο το δίδυμο Ελ Καντουρί-Σβαμπ, γιατί θεωρεί πως έχουν την τεχνική κατάρτιση να του κάνουν όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο. Τα συνεχόμενα 90λεπτά που έχουν καταγράψει μέχρι στιγμής θα φέρουν μια κούραση και εκεί θα χρειαστεί να κοιτάξει στον πάγκο και να αναζητήσει κι άλλες λύσεις ο Πορτογάλος τεχνικός.

 Πλην του Εσίτι, που είναι για συγκεκριμένα πράγματα, άλλη αξιόλογη μονάδα και μάλιστα ετοιμοπόλεμη δεν υπάρχει. Ο Δικέφαλος έχασε με πρόβλημα υγείας τον περσινό του MVP Μίσιτς, ενώ και ο Αουγκούστο ναι μεν μπήκε στην ομάδα, αλλά χρειάζεται χρόνος για να καλύψει το χαμένο έδαφος. Με αυτά τα δεδομένα γεννιέται η ανάγκη να αποκτηθεί ένα ακόμα χαφ που θα φέρει έναν υγιή ανταγωνισμό μέσα στην ομάδα.  

Ο Όλαφ Ρέμπε, που έχει πάρει το πράσινο φως από την Ιβάν Σαββίδη, έχει καταστρώσει τα πλάνα του για τον παίκτη που θα φέρει ίσως στην πιο νευραλγική θέση για τον φετινό ΠΑΟΚ. Σύμφωνα με το πλάνο του Γερμανού αθλητικού διευθυντή, πολλά θα εξαρτηθούν από την τελική έκβαση του επαναληπτικού με την Κράσνονταρ. Αν οι Ασπρόμαυροι εξασφαλίσουν την πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τότε υπάρχει η πρόθεση να δαπανηθεί ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για να έρθει ένα χαφ από το πάνω ράφι. Αυτή είναι άλλωστε και η επιθυμία της οικογένειας  Σαββίδη να φέρει στην Τούμπα έναν ποδοσφαιριστή που θα βοηθήσει τα μέγιστα προκριμένου να έρθουν περισσότερες επιτυχίες.

Ο Ρέμπε, σύμφωνα με πληροφορίες έχει κάνει τις κινήσεις του και βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με δύο ποδοσφαιριστές που πιστεύει ότι θα ταιριάξουν απόλυτα με τα «θέλω» του Αμπέλ Φερέιρα. Στην πρώτη περίπτωση ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 με την ομάδα του να ζητάει αρκετά εκατομμύρια ευρώ για να τον πουλήσει. Η δεύτερη είναι πιο «εύκολη» από την άποψη πως η ομάδα δέχεται να τον παραχωρήσει ακόμα και δανεικό μέχρι το καλοκαίρι βάζοντας όμως μια μεγάλη οψιον για το καλοκαίρι του 2021.

Στα σχέδια του Ρέμπε υπάρχει και ένα δεύτερο πλάνο και έχει να κάνει με την συμμετοχή της ομάδας στο Europa League. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει και πάλι μεταγραφή, αλλά τα κεφάλαια που θα δοθούν θα είναι μικρότερα. Στην ατζέντα του Γερμανού παράγοντα υπάρχουν περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που αναμένεται να μείνουν ελεύθεροι τις επόμενες ημέρες, αλλά και δανεικοί. 

Όλα λοιπόν θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα του μεγάλου τελικού με την Κράσνονταρ και σε ποιο ευρωπαϊκό θεσμό θα αγωνιστεί ο Δικέφαλος. Να θυμίσουμε πως η μεταγραφική σεζόν ολοκληρώνεται στις 5 Οκτωβρίου, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει ένα διάστημα δέκα περίπου ημερών για τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές.     

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από