Συναντήθηκε με τον Κλάντενμπεργκ ο Αλαφούζος

Ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συναντήθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Στα γραφεία της ΕΠΟ βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο ισχυρός άνδρας του Τριφυλλιού συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ και συζήτησαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν αιτήματος του Γιάννη Αλαφούζο, το οποίο αποδέχθηκε ο επικεφαλής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Το αφεντικό του Τριφυλλιού εξέφρασε στον Βρετανό αρχιδιαιτητή τους προβληματισμούς του για την κατάσταση στην ελληνική διαιτησία και συζήτησε μαζί του θέματα που αφορούν την βελτίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Λίγη ώρα μετά τη συνάντηση των δύο ανδρών έβγαλε και σχετική ανακοίνωση η ΕΠΟ, στην οποία ανέφερε:

«Ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ./Ε.Π.Ο. κ. Μαρκ Κλάτενμπεργκ συναντήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας με τον μεγαλομέτοχο της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός κ. Γιάννη Αλαφούζο.

Σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην περαιτέρω βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργίας του ποδοσφαίρου και της διαιτησίας στην Ελλάδα, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην χώρα μας».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από