Σαββίδης: «Πάνω από όλα η ενότητα του ΠΑΟΚ»

«Κανείς δεν είναι μπλέ, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είμαστε ασπρόμαυροι και το κόμμα μας είναι ο Δικέφαλος», η απάντηση του Σαββίδη στον ισχυρισμό του Γ. Μπουτάρη πως «το κτίριο της Libertatia κάηκε από ομάδες ΠΑΟΚτσήδων».

Την ευκαιρία να συζητήσει για αρκετή ώρα με τους συνεργάτες του είχε ο Ιβάν Σαββίδης μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Κύριο θέμα της κουβέντας τα όσα ειπώθηκαν μετά το συλλαλητήριο της περασμένης Κυριακής στην Θεσσαλονίκη. Και κυρίως όσα ακολούθησαν των δηλώσεων του δημάρχου Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, που κατηγόρησε οπαδούς του ΠΑΟΚ για εμπρησμό κτιρίου στην πόλη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, μεταξύ άλλων ανέφερε πως: «Κανείς δεν είναι μπλέ, κόκκινος ή πράσινος, όλοι είμαστε ασπρόμαυροι και το κόμμα μας είναι ο Δικέφαλος. Ο καθένας έχει την δική του άποψη, που όμως δεν αφορά και δεν διασπά την ενότητα του ΠΑΟΚ που είναι πάνω από όλα. Όσο κι αν γίνεται προσπάθεια να διαχωριστεί η οικογένειά μας από εξωτερικές δυνάμεις, δεν θα το αφήσουμε να συμβεί. Είμαστε σε μια στιγμή που τα αποδυτήριά μας είναι ενωμένα, τα γραφεία είναι ενωμένα και ο κόσμος είναι ενωμένος με μαζική συμπαράσταση και χωρίς παρεκτροπές».

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από όλα τα στελέχη της ΠΑΕ, να διαφυλάξουν και να ενισχύσουν την ενότητα, αφήνοντας «έξω από την οικογένειά μας ανθρώπους που προσπαθούν να μας διαχωρίσουν πολιτικά». Με τη μομφή για τον Μπουτάρη να είναι σαφής.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από