Ο Ολυμπιακός κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού! (pic)

Για μία ακόμη φορά ο Ολυμπιακός τηρεί υπεύθυνη στάση, παίρνοντας μέρος στην εκστρατεία κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού στο ποδόσφαιρο.

Διαχρονικά ο Ολυμπιακός έχει προσφέρει την έμπρακτη βοήθεια και αλληλεγγύη του στους αδύναμους και σε εκείνους που το έχουν ανάγκη.

Είναι πολλά τα παραδείγματα. Η Μάνδρα, η αποστολή βοήθειας στον Έβρο για τις Ένοπλες Δυνάμεις τον περασμένο Μάρτιο, η προσφορά φαγητού σε Σύρους πρόσφυγες στον Πειραιά πριν μερικά χρόνια, η συνεργασία με τη Unicef. Αμέτρητα παραδείγματα, τα οποία δεν χωρούν σε ένα κείμενο.

Οι «ερυθρόλευκοι» συνεχίζουν στο ίδιο μονοπάτι. Παίρνοντας μέρος στη μεγαλύτερη καμπάνια του πλανήτη για κοινωνική αλλαγή και πολυπολιτισμικότητα στο ποδόσφαιρο. Η καμπάνια λέγεται «Football People Weeks» και λαμβάνει χώρα από τις 8 έως τις 22 Οκτωβρίου 2020, με πλούσια event και δραστηριότητες.

Με τον Ολυμπιακό να παίρνει μέρος σε αυτή την όμορφη πρωτοβουλία, η οποία έχει ως στόχο ένα καλύτερο ποδόσφαιρο. Μία καλύτερη κοινωνία. Χωρίς διακρίσεις και ρατσισμό. Όπου όλοι θα είναι ίσοι. Διότι μέσα στο γήπεδο όλοι είμαστε ένα.

«Όλοι μαζί κατά των διακρίσεων και του ρατσισμού!», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Δείτε το σχετικό post, με τους Εμβιλά, Σεμέδο, Χασάν και Ραντζέλοβιτς να πρωταγωνιστούν:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από