Στο νοσοκομείο Βόλου ο Μπέος

Στο Νοσοκομείο Βόλου νοσηλεύεται ο Αχιλλέας Μπέος όπως το γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στην σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Αχιλλέας Μπέος γνωστοποίησε μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook πως νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Βόλου.

Ο Δήμαρχος Βόλου μάλιστα σημειώνει πως αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας και τονίζει ότι στα τεστ κορωνοϊού που υποβλήθηκε, τα αποτελέσματά τους ήταν αρνητικά.

Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:

«Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες ημέρες να παραμείνω νοσηλευόμενος στο Νοσοκομείο του Βόλου, κατόπιν συστάσεως των γιατρών που με εξέτασαν.

Λόγω της συγκυρίας οφείλω να διευκρινίσω, και προς αποφυγή κάθε φημολογίας υποβολιμαίας ή μη, ότι υποβλήθηκα σε διάστημα μια εβδομάδας σε δύο τεστ για κορωνοϊό, που βγήκαν αρνητικά.

Ελπίζω η παραμονή μου να είναι σύντομη και σύντομα να επιστρέψω στα καθήκοντά μου. Για κάθε εξέλιξη της υγείας μου θα σας ενημερώνω, όπως εκτιμώ ότι έχω υποχρέωση απέναντί σας».

Μια περιπέτεια της υγείας μου που χρήζει περαιτέρω εξετάσεων με υποχρεώνει από σήμερα να εισαχθώ και για τις επόμενες…

Δημοσιεύτηκε από Αχιλλέας Μπέος στις Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από