Ολυμπιακός : Με Οτζίτζα η αποστολή για την Τρίπολη

Ο Οτζίτζα Οφόε είναι και πάλι έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό, με τον Βέλγο μέσο να είναι στην αποστολή των ερυθρόλευκων για τον αυριανό εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Κυριακή το απόγευμα τον Αστέρα στην Τρίπολη και ο Όσκαρ Γκαρθία ανακοίνωσε την αποστολή των πρωταθλητών για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τους Αρκάδες. Το σημαντικό νέο για τους πειραιώτες είναι η επιστροφή του Οτζίτζα Οφόε, καθώς ο Βέλγος ξεπέρασε τον τραυματισμό του και είναι στην αποστολή για το ματς με τον Αστέρα.

Στην αποστολή των ερυθρόλευκων είναι και ο Κούτρης αλλά όχι ο Ελαμπντελαουί. Ο Νορβηγός αμυντικός έκανε τις δύο τελευταίες προπονήσεις με την ομάδα, αλλά ο Γκαρθία δεν θέλει να ρισκάρει, γιατί ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι με την ΑΕΚ στις 4 Φεβρουαρίου. Ο Ισπανός κόουτς του Ολυμπιακού, άφησε εκτός αποστολής και τον Χατζισαφί όπως και τον Ιγκόρ.

Η αποστολή των πρωταθλητών για τον αυριανό αγώνα στην Τρίπολη είναι η εξής: Προτό, Χουτεσιώτης, Ίβουσιτς, Μποτία, Κούτρης, Ένγκελς, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Ρομαό, Ταχτσίδης, Φορτούνης, Οτζίτζα, Μάριν, Ζιλέ, Ανδρούτσος, Πάρντο, Μιραλάς, Τζούρτζεβιτς, Ανσαριφάρντ και Σεμπά.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από