«Επιασε» τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ – Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της Superleague

Η ΑΕΚ πέρασε από τα Γιάννενα με 1-0 και με 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια έπιασε τον Ολυμπιακό στην 3η θέση – Τα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής και η βαθμολογία.

Με το τρίποντο στις αποσκευές της επιστρέφει από τα Γιάννενα η ΑΕΚ.

Η Ενωση με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι στου Καρίμ Ανσαριφάρντ επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 και με 10 βαθμούς σε 5 παιχνίδια, έπιασε στην τρίτη θέση τον Ολυμπιακό.

Από την άλλη, οι Ηπειρώτες, που είδαν να τους ακυρώνονται δύο γκολ μέσω VAR, έμειναν στους 5 πόντους. Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 1-0 του ΟΦΗ. Οι Αρκάδες έφτασαν τους 10 βαθμούς, ενώ οι Κρητικοί έμειναν στους 7.

Υπενθυμίζουμε ότι αναβλήθηκαν τα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ΑΕΛ – Αρης και Απόλλων Σμύρνης – Λαμία, το πρώτο λόγω των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων των δύο ομάδων και τα άλλα δύο λόγω κορωνοϊού, αφού υπήρξαν πολλά κρούσματα στους Θεσσαλονικείς και την ομάδα της Ριζούπολης.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει δύο ματς λιγότερα, όπως επίσης και η ΑΕΛ, τρία παιχνίδια λιγότερα έχει ο Απόλλων Σμύρνης και από ένα οι Αρης, ΑΕΚ, Αστέρας Τρίπολης, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναθηναϊκός και Λαμία, ενώ την Δευτέρα (26/10) είναι προγραμματισμένος ο αγώνας Ατρόμητος – Παναιτωλικός (19:30).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα:

Σάββατο, 24/10

Παναθηναϊκός – Βόλος 1-1

Κυριακή 25/10

Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 1-0
ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ 0-1

Δευτέρα 26/10

Ατρόμητος – Παναιτωλικός 19:30

*** Αναβλήθηκαν τα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ΑΕΛ-Αρης και Απόλλων Σμύρνης – Λαμία

Η βαθμολογία:

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από