Ψάχνει αντικαταστάτη του Χατσερίντι η Ντιναμό!

«Δουλεύουμε για να ενισχυθούμε στο κέντρο της άμυνας», δήλωσε ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου, προαναγγέλλοντας εξελίξεις και με τον Χατσερίντι.

Ολο το βάρος των ανθρώπων του ΠΑΟΚ αυτές τις ημέρες έχει πέσει στην άμεση απόκτηση των δύο παικτών που έχει ζητήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου. Η μεταγραφή του Γεβγέν Χατσερίντι, που αποτελεί τον βασικό στόχο του Δικεφάλου από την πρώτη στιγμή. Και την εύρεση ενός αμυντικού μέσου που θα καλύψει το κενό που άφησε η πώληση του Τσίμιροτ.

Σε ό,τι έχει να κάνει με την υπόθεση του διεθνούς Ουκρανού κεντρικού αμυντικού, ο ίδιος δείχνει να το έχει πάρει απόφαση ότι επόμενη ομάδα του θα είναι ο ΠΑΟΚ. Αλλά πλέον μένει να συμβεί το ίδιο και με την Ντιναμό Κιέβου, η οποία εάν δεν αποδεχθεί την προσφορά της διοίκησης του Δικεφάλου, θα χάσει τσάμπα τον παίκτη σε λίγους μήνες.

Πέρα από τη σκληρή στάση που κρατάει μέχρι στιγμής η ομάδα του Κιέβου, είναι σαφές ότι η διατήρηση του Χατσερίντι στο ρόστερ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ούτε, βεβαίως, η επέκταση του συμβολαίου του. Κάτι που ο ίδιος έχει απορρίψει εδώ και καιρό, αρνούμενος τις δύο σχετικές προσφορές που του έγιναν. Σε αντίθεση με ό,τι έχει συμβεί με τον ΠΑΟΚ, με τον οποίο τα έχει βρει σε όλα.

Μετά το τέλος του τελευταίου φιλικού προετοιμασίας επί ισπανικού εδάφους, κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας, ο προπονητής της Ντιναμό, Αλεξάντερ Κάτσκεβιτς επιβεβαίωσε ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα του κινείται για την απόκτηση τουλάχιστον ενός κεντρικού αμυντικού. «Δουλεύουμε για να ενισχυθούμε στο κέντρο της άμυνάς μας. Νομίζω ότι την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πραγματα στη συγκεκριμένη θέση», ανέφερε χαρακτηριστικά ο έμπειρος τεχνικός, πρεξοφλώντας εξελίξεις.

Την ίδια στιγμή, ωστόσο, από τη στιγμή που ο Χατσερίντι βρίσκεται ακόμη στο ρόστερ της ομάδας του, ο ίδιος τον υπολογίζει κανονικά. Μάλιστα, αναφερόμενος στον τραυματισμό του υψηλόσωμου στόπερ, ο Κάτσκεβιτς υποστήριξε ότι η αποκατάστασή του κυλάει θετικά, επισημαίνοντας ενημερώνοντας πως «…στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας πιθανότατα θα προπονείται κανονικά με την ομάδα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από