«Απέρριψε πρόταση από τη Ρωσία ο Ρέις, ήθελε μόνο Ολυμπιακό»

Πρόταση από την Ρωσία απέρριψε ο Ματέους Ρέις, που απασχόλησε τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι, σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ρίο Άβε.

Ήταν ένας από τους στόχους του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, ωστόσο η υπόθεση του δεν έφτασε ποτέ στο τελικό στάδιο. Ο λόγος για τον Ματέους Ρέις. Ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Ρίο Άβε, ήταν μία από τις περιπτώσεις που εξέτασαν οι ερυθρόλευκοι, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς είχε δώσει το δικό του «οκ» για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ρέις έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα, ωστόσο η πίεση δεν απέδωσε καρπούς, καθώς η πορτογαλική ομάδα ήταν ανένδοτη, με τις δύο ομάδες να μη φτάνουν ποτέ στην οριστική συμφωνία.

Ο πρόεδρος της Ρίο Άβε, Σίλβα Κάμπος, μίλησε για την υπόθεση του Ρέις και ανέφερε πως ο 25χρονος απέρριψε πρόταση από την Ρωσία, καθώς ήθελε να μετακομίσει μονάχα στην Ελλάδα για χάρη του Ολυμπιακού. Μάλιστα, η πρόταση της ρωσικής ομάδας ήταν διπλάσια από εκείνη των Πειραιωτών.

«Του ήρθε πρόταση από την Ρωσία αλλά δεν δέχτηκε. Ήθελε να πάει στον Ολυμπιακό. Μάλιστα η πρόταση του ήρθε αφού έκλεισε η αγορά στην Ελλάδα, ενώ από οικονομικής άποψης ήταν διπλάσια σε σχέση με αυτήν που του έκανε ο Ολυμπιακός».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από