Αυτούς βλέπει ο Ολυμπιακός από την ελληνική αγορά

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί πάντα την ελληνική αγορά και έχει ξεχωρίσει τρεις ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κοιτάζει συνεχώς την ελληνική αγορά και προσπαθεί σε κάθε μεταγραφική περίοδο να αποκτήσει ότι καλύτερο κυκλοφορεί στο πρωτάθλημα.

Οι ερυθρόλευκοι παρακολουθούν στενά τους Έλληνες ποδοσφαιριστές, αλλά και όσους ξεχωρίζουν με την παρουσία τους στη Superleague και σύμφωνα με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» ήδη έχουν δημιουργήσει μια λίστα με ονόματα.

Ειδικότερα, οι Πειραιώτες έχουν ξεχωρίσει τρεις παίκτες και αυτοί είναι ο Δημήτρης Πινακάς της ΑΕΛ, ο Απόστολος Κωνσταντόπουλος του Παναιτωλικού και ο Αμπντούλ Ραχμάν Ουές του ΟΦΗ, για τον οποίο διαβάσατε πρώτα από to10.gr. Ο πρώτος είναι και αυτός που έχει κάνει τη διαφορά τη φετινή σεζόν και αποτελεί την αποκάλυψη της Superleague, αφού ο Πινακάς έχει σκοράρει 4 τέρματα με τη φανέλα των βυσσινί.

Αξίζει να σημειωθεί πως οι τρεις συγκεκριμένοι φαίνεται πως παρακολουθούνται πιο στενά μέχρι τώρα, αλλά ο Ολυμπιακός έχει ανοιχτά τα «μάτια» του και για άλλες περιπτώσεις παικτών στο ελληνικό πρωτάθλημα, αφού το τμήμα σκάουτινγκ των ερυθρόλευκων εργάζεται συνεχώς και σε πολύ υψηλό επίπεδο.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από