Παναθηναϊκός : Ανοιχτό το θέμα για τους τρεις παίκτες του ΠΑΟΚ

Παρά το «ναυάγιο» της μεταγραφής Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής των Κάτσε, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό.

Η μεταγραφή του Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ δεν προχώρησε μετά την άρνηση του παίκτη στη πρόταση που έκανε ο δικέφαλος του βορρά, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αποκλείεται να φορέσουν τα πράσινα, οι τρεις παίκτες που πρόσφερε ο ΠΑΟΚ στον Παναθηναϊκό, για την απόκτηση του Έλληνα μέσου. Οι πληροφορίες λοιπόν αναφέρουν ότι η πρόταση που είχε κάνει η ομάδα της Θεσσαλονίκης στο τριφύλλι ισχύει.

Να αποκτήσει δηλαδή ο Παναθηναϊκός τους Μυστακίδη, Κωνσταντινίδη και Κάτσε με την μορφή δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν κι εν συνεχεία να υπάρξει συνιδιοκτησία για τους τρεις παίκτες. Ο Παναθηναϊκός είναι σε συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ και τους τρεις παίκτες προκειμένου να μετακομίσουν στην Αθήνα. Όλα βέβαια θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες ώρες καθώς ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από