Παναθηναϊκός : «Οπαδοί των γηπεδούχων έβριζαν τον προπονητή μας υπό την ανοχή της Αστυνομίας»

Επίσημη ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που κάνει λόγο για κόσμο που ήταν εντός γηπέδου και έβριζε τον Λάζλο Μπόλονι στο φινάλε.

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μετά το τέλος του ντέρμπι, κάνοντας λόγο για οπαδούς του Ολυμπιακού που βρέθηκαν εντός αγωνιστικού χώρου και έβριζαν τον Μπόλονι, αναγκάζοντάς τον να διακόψει τη συνέντευξη στη NOVA, υπό την ανοχή της αστυνομίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Για ακόμα μια φορά στο ίδιο γήπεδο, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, σε αγώνα χωρίς κόσμο και μάλιστα εν μέσω πλήρους έξαρσης της πανδημίας, γίναμε μάρτυρες μιας απαράδεκτης κατάστασης με οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας να δρουν ανεξέλεγκτα υπό την πλήρη ανοχή της Αστυνομίας.

Ειδικά δε με το τέλος του αγώνα, οπαδοί των γηπεδούχων βρέθηκαν ακριβώς πάνω από τη φυσούνα και έβρισαν χυδαία τον προπονητή της ομάδας μας, κ. Λάζλο Μπόλονι, αναγκάζοντας τον να διακόψει τη συνέντευξη του στο συνδρομητικό κανάλι. Όλα αυτά με την Αστυνομία σε ρόλο παρατηρητή, κάτι που έχει συμβεί ξανά στο πρόσφατο παρελθόν σε αναμέτρηση της ομάδας μας στο Φάληρο».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από