Τσάνκο : «Τα κέρδη της ΑΕΚ θα είναι πολλά από τον Χουλτ»

Ο Λουάι Τσάνκο αποθέωσε η μεταγραφή του Νίκλας Χουλτ στην ΑΕΚ, τονίζοντας πως η Ένωση θα κερδίσει πάρα πολλά από τη συγκεκριμένη κίνηση.

Ένας παλιός γνώριμος της ΑΕΚ, ο Λουάι Τσάνκο αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον συμπατριώτη του Νίκλας Χουλτ και την υπογραφή συμβολαίου με την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Σουηδός πρώην παίκτης της ΑΕΚ μίλησε στην Ώρα των σπορ σχετικά με την νέα μεταγραφή των κιτρινόμαυρων κι ανέφερε πως η συγκεκριμένη κίνηση θα έχει πολλαπλά οφέλη για την Ένωση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τσανκο:

«Ο Χουλτ είναι ένας παίκτης που διακρίνεται για την ταχύτητά και την ποιότητά του. Πρόκειται για έναν επιθετικογενή μπακ με μεγάλες αρετές στο δημιουργικό τομέα, ωστόσο, μπορεί να είναι εξίσου χρήσιμος και αποτελεσματικός και στο αμυντικό κομμάτι, αφού πρόκειται για έναν πολυσύνθετο ποδοσφαιριστή. Κατά τη γνώμη μου η ΑΕΚ θα πρέπει να επιδιώξει να ωφεληθεί από την ταχύτητα του. Θυμάμαι πως τα χρόνια που αγωνιζόταν στη Σουηδία, ήταν καταπληκτικός στο ένας εναντίον ενός. Τα κέρδη της ΑΕΚ θα είναι πολλαπλά από τη συνεργασία με τον Χουλτ».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από