Κάιπερς : «Οποτε με χρειαστεί ο προπονητής μου…»

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για την ευρεία νίκη του Ολυμπιακού επί της Λαμίας και εξέφρασε τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε.

Ο Ούγκο Κάιπερς έπιασε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στο παιχνίδι με τη Λαμία και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος επιθετικός μετά το τέλος της αναμέτρησης τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν με σοβαρότητα το παιχνίδι και έφτασαν σε μία άνετη νίκη, παρά τον κάκιστο αγωνιστικό χώρο.

Παράλληλα, εξέφρασε τη χαρά του για το γκολ που πέτυχε και τόνισε ότι στόχος του είναι να βοηθήσει την ομάδα και να δώσει λύσεις στον Πέδρο Μαρτίνς. Ο νεαρός στράικερ αναφέρθηκε και στο παιχνίδι που ακολουθεί με την ΑΕΚ, τονίζοντας ότι οι Πειραιώτες θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πολύ σημαντικό αποτέλεσμα σε ένα δύσκολο γήπεδο. Είχαμε σοβαρότητα και φτάσαμε στη νίκη. Όλοι οι παίκτες δουλεύουν και είναι σημαντικό που άπαντες δίνουν το παρών στην ομάδα».

Για το γκολ: «Πολύ σημαντικό το γκολ. Είμαι χαρούμενος και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα. Θέλω να δώσω πράγματα και όταν ο προπονητής μου με χρειάζεται να είμαι εκεί».

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ: «Θέλουμε τη νίκη με την ΑΕΚ Να είμαστε σοβαροί και θα φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε».

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από